Missnöjd med tillvaron.

torsdag den 25:e aug @ 13:26
Fjärde dagen i skolan och jag måste stanna hemma. Det är så jädra skittråkigt så jag vet inte vad. Har dragit på mig en förkylning som gör att jag inte orkar så mycket mer än att sitta framför datorn en stund, titta på TV och sova. Det är jättejättetråkigt faktiskt. Klassen börjar idag med "kullerstoppning" och jag hade så hemskt gärna velat vara med och höra genomgången och sådär. Nu hamnar jag efter. Men det är inte så mycket att göra åt. Jag har ett år på mig och att bli frisk igen måste vara min prioritet nummer ett nu. Så idag är det mest horisontalläge, massa vatten och Ipren var fjärde timma. Febern kommer och går, mest har jag ont i huvudet. 

Ja hörrni, såhär mycket har jag inte gnällt på länge här i bloggen. Nu ska jag rensa näsan och hålla tummarna för att jag kan känna lite av smaken på den grekiska salladen jag gjorde till matlåda igår. 

Tack och adjö, leva eller dö.Kommentarer
Postat av: Din Mor och Far.

Om Missnöjd med tillvaron.

I värsta fall var det vi som smittade ner dig:( Kan rapportera att det kommer att kännas lite av och till i flera dagar, men tycker att du skall "Iprena" och åka till skolan! Man känner sig bättre när man är igång!!! Kram på dig!

16:21 torsdag den 25:e aug 2011
Postat av: Linnea

Om Missnöjd med tillvaron.

Det verkar som att jag och Lisa blivit smittade av någon i lördags, hon är också dunderförkyld. Och tro mig, hade jag mått så pass bra att det räckte att jag iprenade mig så hade jag varit i skolan idag!

18:33 torsdag den 25:e aug 2011
Postat av: Din far.

Om Missnöjd med tillvaron.

Jag tror dig!!! Krya på dig! Kram!!

13:56 fredag den 26:e aug 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: