Nedräkning.

fredag den 19:e aug @ 10:31
Poserar i ett av sommarens reafynd.
Idag öser regnet ner, men det gör inget för jag ska jobba idag. Igår sken solen och det var en vacker sommardag. Då var jag ledig. Jag har haft världens tur med vädret i sommar. När jag har varit ledig har det varit sol i stort sett varje dag. De helger jag jobbat har varit de helger då vädret varit si och så. Man kan lugnt påstå att jag är mer än helnöjd med detta faktum. Den här sommaren har jag kunnat njuta så mycket av så det känns helt ok att hösten närmar sig.  Jag har inte haft långbyxor på mig mer än några enstaka gånger på ungefär två månader. Det är sommar det.

Idag gör jag min nästa sista dag på jobbet för denna sommar. Som jag lääängtat till denna dag. Har haft nedräkning sen det var ca 14 arbetsdagar kvar, nu är det bara två! Det brukar dessutom gå i ett swisch då jag går kväll och sedan dag. Då gör jag inte så mycket annat än att jobba och sova i ett dygn. Låter kanske maffigt men jag blir alltid förvånad över hur snabbt och smärtfritt det brukar gå.

Så med utsikt över de böljande ängarna och allt gröna och regnet som vräker ner här utanför ska jag dricka mitt kaffe och njuta en långsam förmiddag. 
De kommer bli mer sällsynta framöver!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: