Härliga tider.

lördag den 6:e aug @ 11:19

Hej.
Jag har en långsam morgon med en kopp kaffe och en alldeles för stor boxer i knät. Det är mysigt. Nu när jag sitter här känns det som evigheter jag hade en sån här förmiddag. Dom känns väldigt fina och väldigt välbehövliga. Att få sitta och gosa och ge varandra kärlek och samtidigt sippa kaffe. Ibland vaknar Malte till och då pussar han mig med sin stickiga mule och ser mig djupt in i ögonen en lång stund med en kärleksfull blick. Min lilla raring.

Senare idag ska jag jobba. Jag har börjat jobbnedräkningen nu. Tio hela arbetsdagar har jag kvar. 20:e är sista dagen. Sedan är det dags för första skoldagen. Klockan 09:00 den 22:a augusti i bild- & form-salen. Jesus vad spännande. Det blir mer verkligt för varje dag och mer pirrigt för varje dag. Nu har också en ny känsla infunnit sig, lättnad! I flera år har jag lurat på vad det är jag skulle vilja ha som yrke. Och äntligen kommer jag få en utbildning till ett konkret yrke. Där det dessutom är idealt att starta eget efteråt. Jag känner mig sjukt pepp på detta.

Det är en ny era av mitt liv startar den 22:a. Nu kan jag se flera år framåt och planera för detta. Inget mer avvaktande och inget mer tillsvidare.
Nu vet jag vad jag vill och nu kan jag satsa. Det finns inget annat än att detta ska gå vägen.

Nu ska jag och Malte gå en promenad i svampskogen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: