Ville inget särskilt.

onsdag den 3:e aug @ 17:14

Hej hej hallå.

Här sitter jag vid datorn på min minisemester. Är ledig imorgon och åkte därför ut hit, till Hunnebo, direkt efter jobbet för att hänga vid poolen och riktigt ha det gott.

 

Just idag har beskedet om min plats på utbildningen sjunkit in såpass att det pirrar i min mage när jag tänker på att det bara är ynka två veckor kvar tills skolstart. Så jag slits mellan att vilja bromsa dagarna för att sommaren inte ska börja gå mot sitt slut, samtidigt som jag knappt kan bärga mig tills det är den 22.a. Så att sådant är läget idag. Så mycket känslor som bubblar omkring. Jag blir nästan åksjuk. På ett bra sätt.

 

Jag ska fortsätta gå runt i min ensamhet och bara vara en stund. Mor och far kommer hem till kvällen. Att vara ensam en stund känns konstigt, men nyttigt. Bara sitta ensam på altanen, glo på utsikten och bara vara tyst samt försöka rensa skallen från ett virrvarr av tankar. Nyttigt, nyttigt. Förr hade jag ett behov av att bara vara själv ganska ofta, men så känner jag inte längre. Nu vill jag allra helst vara med min lilla familj jämt. Men som sagt, för mig är det fortfarande nyttigt att vara ensam ibland. Bara känna att jag reder mig själv en stund. Så det ska jag gå och göra nu. I poolen.
Kommentarer
Postat av: Din far!!

Om Ville inget särskilt.

Mysigt att du kommer hem emellanåt!!!! Kram! Pappa.

19:07 onsdag den 3:e aug 2011
Postat av: Amelie

Om Ville inget särskilt.

Det är fint med oss :D Jag hoppas allt är bra med dig med! :D Det ser ju grymt mycket lättare ut än att sy ihop dem, och mycket snyggare än att bara virka ihop dem på vanligt vis! Synd bara att jag inte visste detta när jag gjorde min filt, nu har jag liksom 100 rutor att sy ihop. XD Nej nu ljuger jag... Jag har ju sytt ihop 15 i alla fall... :D

22:56 fredag den 5:e aug 2011
http://elefteria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: