Jag ska bli möbeltapetserare när jag blir stor.

tisdag den 2:e aug @ 16:54
Igår när jag låg i Fiskebäckskil och trodde att livet inte kunde bli så mycket bättre så ringde det på min mobil. Det visade sig att det visst kunde det. Det var en kvinna från Hantverk & Design som berättade att en person tackat nej till sin plats på utbildningen och att jag stod på tur i reservlistan. Det tog ungefär två minuter innan jag insåg att det var en riktig, äkta plats, en plats av sju, på den riktiga utbildningen som jag nu blev förfrågad om jag ville ha. Efter en fnissattack från min sida lyckades kvinnan tyda mitt ja och hon hälsade mig varmt välkommen till skolstarten den 22:a.

Så på bara några minuter vändes min tillvaro helt om. Glädjerus och tomhet har varvats. Ena stunden fattar jag, andra inte. Men det är faktiskt så att en dröm, som jag såg som så gott som ouppnåelig, har slagit in. Jag tog chansen, skickade in den där ansökningen och nu har jag en plats av sju. Jag kommer få en grund i möbeltapetsering som ger mig möjlighet att starta eget! Om ett år kommer jag kanske vara i uppstartandet av min egen verksamhet. Hur fantastiskt är inte det? Jag känner mig stolt! Jag känner mig stolt över mig själv som tog tag i det, som vågade. Och när de ringde fanns inget annat än ett "JAA" i mitt huvud.

En del praktiska saker ska ordnas. Men jag tror att den bästa lösningen till dessa kommer att uppenbara sig när jag har börjat på skolan, gått i någon vecka, känt på det hela och fått ett schema. Min vaga plan för tillfället är iallafall att kunna pendla några dagar, och sova i Göteborg några dagar. Utöver detta svämmar min hjärna över och kan inte riktigt fokusera på sådana praktiska funderingar. Jag vill bara känna alla bra känslor i mig!
Stolthet, glädje, spänning och framtidstro.


Detta är min nya skola! *mallig*Kommentarer
Postat av: Malin

Om Jag ska bli möbeltapetserare när jag blir stor.

välkommen till skolan! jag går själv andra året på tapetserar utb.!! vi ses på måndag då! Kram malin

07:52 lördag den 20:e aug 2011

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: