Mycket ska hinnas med.

onsdag den 27:e apr @ 10:43
Hej hej hallå bloggen. Long time no see. Men det blir ju liksom så när vädret är som det varit och man bor i ett hus där det finns en hel del att ta sig för. Så ska Malte ha sitt och någon ska virka de där shortsen och sen ska nån hinna hinna umgås med mina vänner också, och det bör ju vara jag. Så att ja. Det blir fullt upp.

I förra veckan började jag röja runt i vår största rabatt som vi har mitt i trädgården. Igår blev jag klar med grundarbetet efter sammanlagt fyra dagars intensivt arbete. Nu är den mindre, ogräsfri och en lite ny design. Så nu ska jag vända ner en påse kogödsel och en påse ny planteringsjord, sen kan jag ääääntligen plantera min magnolia som egentligen var det enda jag tänkt göra när jag satte igång för en vecka sen. Så kan det gå, men vad nöjd jag känner mig när det är gjort!

Vädret är för första gången på över en vecka lite labilt idag och jag ska ta tillfället i akt och åka ner till stan och fixa färg till vitrinskåpet som nu är tömt och redo för piffet! Ska göra utrymme för en eller två tomatplantor också... Åh. Det kommer bli kanon! 

Något annat snyggt är min bränna. Grymt stolt. Mina fräknar är tillbaka och de är så fina! Mina fräknar är en utav de saker jag gillar mest med mitt utseende. Är väldigt glad att jag har fått fräknar, det är fint och charmigt!

Så med det sagt så ska jag och fräknarna bege oss ner till stan. Färg ska fixas och under tiden jag skrivit har det bestämts att vi ska laga middag tillsammans med Anders och hans flickvän från japan, som är här på besök, ikväll. Jag ska göra en lökpaj och så tror jag bestämt jag ska baka något gott också. 
Hej svej!Kommentarer
Postat av: Storasyster

Om Mycket ska hinnas med.

Åhhh vad det låter härligt med allt fix! Kommer bli underbart med en magnolia, vilken sort blev det? Fräknar är fint, speciellt på dig. Kram

11:52 onsdag den 27:e apr 2011
http://lavida.bloggplatsen.se
Postat av: Ulrika Högberg

Om Mycket ska hinnas med.

Åh! Det låter härligt med kreativitet och fräknar! :) Tror bestämt att jag måste svänga inom för en visit, när jag kryat på mig. Kram!

12:17 onsdag den 27:e apr 2011
Postat av: Linnea

Om Mycket ska hinnas med.

Syster! Det blev en magnolia Stellata, den har vita blommor. Fyndade den på Blomsterlandet. Är ju hemskt förtjust i de rosa sorterna också, kanske blir en sån någon annnastans i trädgården någon gång :) Kram! Ulrika! Som sagt var, du är jättejättejättevälkommen! Krya på dig! Kram!

16:54 onsdag den 27:e apr 2011
http://linneaeleonor.bloggerska.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: