Vårdagar med framtidstro.

måndag den 11:a apr @ 10:48

Igår var det den varmaste dagen hittills i år och jag kunde vara ute hela dagen. Det var helt ljuvligt och jag satt en lång stund för mig själv och fikade på altanen. 
Reflekterade över årstiden. Personligen är just våren min mentala favoritårstid. På våren är jag inte kräsen utan törstar efter dagar då vädret är soligt och då de första dagarna i trädgården kommer. Frisk luft och de första värmande solstrålarna mot kinderna efter en lång, mörk och kall vinter. Våren är helt enkelt naturens sätt att sparka igång oss efter vår vinterdvala, som en belöning för våra sinnen. Lukten i skogen kommer tillbaka, solen värmer igen, fåglarna kvittrar som aldrig annars och återigen blir kvällarna ljusa. Allt är i startgroparna och alla förväntningar och härliga sommarkänslor byggs upp. Trots att naturen fortfarande är blekt gråbrun så känns allt så himla fantastiskt. Sen kommer ju sommaren och den är outstandig och då mår jag som bäst fysiskt. Solbränd hud, fräknar, bara ben och salta bad. 

Jag ser fram emot detta, men älskar årstiden vi har NU och ska njuta den så mycket jag bara kan. Det är få förunnat att kunna ha det som jag har det. Få göra bara saker jag tycker är kul och mysigt hela dagarna, med djur och en kille jag älskar omkring mig. Mitt liv är så fint och jag får svårare och svårare att kunna tänka mig att åka iväg på ett jobb nio timmar om dagen Det är inte för mig. Jag måste ordna mitt liv så jag kan jobba hemifrån så mycket det bara går. 

Och igår kom jag fram till att det, det är mitt mål på fullaste allvar.
Ett enda mål som känns så rätt, så viktigt och så realistiskt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: