Åh tullinuttanen då.

torsdag den 7:e apr @ 10:14
God morgon!
Här sitter jag och har det oförskämt bra. En snarkande valp i knät och en stor kopp med kaffe. Jag och Malte har hunnit äta frukost, gå på en lite längre morgonpromenad, busa i trädgården och nu varva ner och för Maltes del ta förmiddagsluren.

Igår var vi i stan. Den stora, stora staden Vänersborg... 
Jag kunde inte ana att en liten Malte kunde dra till sig SÅ mycket uppmärksamhet. Vi blev stannade mest hela tiden utav överförtjusta tanter och gubbar som ååååååh:ade och och näääämeeen:ade sig och tullinuttade och snuttigullade med huvudet på sned.  Flera stycken av dem som stannade hade haft, eller kände någon, boxer och hade bara positiva saker att säga om dem, det var kul att höra såklart! Så det blev en hel del intryck för Malte som föll ihop i en hög i soffan och stensov i flera timmar när vi kom hem.

Jag passade också på att gå till Erikshjälpens second hand som hade öppet igår. Där var det maaaaaassa folk och större än vad jag tänkt mig. Jag spenderade 50 kr på tre fynd. Två små ljusstakar som det står "Lasses Made In Sweden" under, tror inte det är nåt speciellt, men dom är himla söta, samt en stickad kortärmad tröja som jag chansade på att köpa utan att prova. Den sitter perfekt och är jättefin, vilket flyt! 

På kvällen tog jag också tag i mitt andra pannband som jag börjat på och stickade klart det. Nu ska jag bara virka två blad till, sy fast dem med blomman och så är det klart sen. Efter det har jag redan nästa projekt klart för mig! Det blir ett virkningsprojekt!

Först så ska jag låta Malte sova klart i mitt knä, det dröjer en stund till. Under tiden ska jag sörpla mitt kaffe och bara... softa.
Hej så länge!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: