Prylgalen.

tisdag den 5:e apr @ 19:05

Hej hej hallå bloggen! Idag kom mina föräldrar förbi på fika och med sig hade de två vägghängda porslinsprydnader som jag paxat till mig från pappas traderaauktioner.  Det här rådjurshuvudet är ju helt enkelt för ballt för att hänga någon annanstans än hemma hos oss.
Nils Holgersson här under tänker jag mig i ett barnrum så småningom, har dessutom tavlor från mitt eget barnrum med Nils Holgersson som passar bra till.


Herregud vad jag gillar såna här grejer!
Jag vågar inte ens spekulera i hur mycket prylar jag kommer samla på mig under min livstid... Men det är ju så roligt! Personliga prylar gör ju ett hem så mycket mer intressant och njutbart!

Mamma och pappa hade också med sig de första delarna av växthuset som vi fått av dem. Kul att ha grejerna på plats, nu fattas bara det fina vårvädret så vi kan vara ute och avsluta de små halvfärdiga projekten först, för att sedan hugga in på att få upp växthuset! För att vara realistisk tror jag att vi kan börja odla i det först nästa vår, men vi har ju som mål att få upp det under våren och sommaren.

Nu är det dags att äta mat, fikat har lagt sig!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: