Storfikat.

lördag den 2:e apr @ 18:13
*gäsp*
Idag blev det helt oväntat så att vi fick huset fullt här hemma. 
Min syster ringde mig imorse och undrade om vi kunde tänkas hålla i en liten begravningscermoni för Hugos kanin Skutti som hade legat stel i sin bur på morgonen. Hugo hade ett önskemål om att Skutti skulle få begravas bredvid Arvid, och klart fick han det! 
Ungefär samtidigt hörde Apans vän och hans flickvän av sig och ville svänga förbi. Så typ två timmar senare var vi 11 personer här hemma!!  Efter att ha grävt en grav åt Skutti och sjungit en sång för honom var det dags för fikat. Jag hade svängt ihop en tigerkaka och Syster hade med sig fika från ett litet kalas dom hade haft hemma igår så det blev ett hejdundrades fikafrenzy här hemma! MUMS! 

Malte fick busa med barn och var alldeles upp i varv och tyckte nog också han att det var en riktig fest han hamnat på. Rätt som det var, när de där spännande små människorna hade åkt hem, slocknade han och stensov i mitt knä i mer än en timme. 

Just precis har jag masat mig upp ur soffan där vi legat och myst under filten, Malte och jag. Hans små snarkningar fick mig att vaggas in i en skön sömn. Nu väntar jag ivrigt på Apan som är himla underbar och bara helt spontant föreslog pizza och åkte in till stan för att fixa det. Åh. Han vet att vägen till Lajnajs hjärta går genom magen <3 Så ikväll är vi ensamma här hemma för vår inneboende, Anders, är ute på upptåg tills imorgon. Så nu ska vi mysa, hela långa kvällen. 

Just nu:
Inte bara en valp blir trött av kalas, det sliter på katten också.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: