Besviken.

torsdag den 30:e sep @ 23:16
Du är inte antagen till Tandsköterskeutbildningen Uddevalla med kursstart 101101. Kursen hade 180 sökande till 30 platser.

Fan.
Vad besviken jag är. Jag ville ju verkligen.
Jag vill verkligen plugga nu. Det passar så bra. Läget är perfekt för plugg. Så får jag inte det. Åh. Jag blir så trött.

Nu måste jag komma på nåt annat. Jag kan inte fortsätta "jobba" som jag gör. Det funkar inte. Jag har utgifter men ingen inkomst. Det suger. Jag känner mig helt färdig med min tid som timvikarie på Ryttaren. Jag hade höga förhoppningar om att komma in och känner att jag liksom redan gjort slut med Ryttaren. Men nu måste jag fortsätta jobba ett tag till. Det får bli på ett nytt ställe. Ska smälta detta över helgen och känna efter lite på de alternativ jag har. Att fortsätta som timvikarie, men på en ny arbetsplats är väl det som ligger närmast till hands. Bara det är en förändring. Inget ont om Ryttaren, har trivts bra där alltid, men nu känner jag bara att nääääääää. Jag vill pröva nåt nytt nu. Som att plugga. Men nääääää, det gick inte just nu. Suck. Jag ogillar starkt att det inte är lättare att iallafall få plugga. Inte nog med att det är svårt att få jobb. Det är svårt att få plugga också. Suck igen.

Trots detta trista besked har jag ändå haft en väldigt trevlig kväll. Lisa och Mattie har varit här och ätit middag med mig. Sen ägnade vi några timmar åt att samtala. Sånt är trevligt. Det förgyller en vardag med finaste guldkant. Och ett långt samtal med Apan på det. Det är fina grejer det. Snart kommer han hem igen. Då ska vi kramas. Det längtar jag till. Och så ska vi hämta en kattbebis. Det längtar jag också till. Familjen växer <3

Imorgon är en ny dag där jag och mitt utvilade hjärna kan komma på nya ideér tillsammans.
Natti.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: