Mitt namn är Zell. Dura Zell.

måndag den 27:e sep @ 21:52
Det är jag som är Zell. Dura Zell. För idag har jag varit igång från suuuupertidig morgon ända tills nyss. Vet inte riktigt var jag haft denna energin lagrad men nu kom den väl till pass iallafall. 

Jag började min dag strax efter tre i morse då det var dags att köra Apan till Torp så han kunde åka vidare med sin kollega upp igenom Norge för en veckas arbete. Han är en så tapper provider <3 Sedan åkte jag hem igen, la mig i sängen, släckte ljuset och konstaterade att jag var pigg som en lärka. På senare år har ett tydligt tema uppenbarat sig för mig. Tajming är inte min starkaste sida.

Jag tror att jag är lite mer morgonmänniska än kvällsmänniska. jag vet inte helt säkert, men jag tycker tidiga mornar är väldigt mysigt, men av någon anledning brukar jag missa dem... Denna morgon fick jag iallafall gott om tid att mysa, dricka kaffe och morgonduscha innan jag återigen åkte till Torp (can't beat that lovely Torp-feeling) men denna gång för att möta Mattie och styra kosan mot IKEA. Sedan har det varit en heldag bland massa folk i storstan Göteborg. Mycket nöjd med mina inköp och över att vi fick med två fikatillfällen + ett mattillfälle under dagen. Man bör inte gå alltför länge utan fika, då blir fikatarmen grinig och det är inget man ens önskar sin värsta fiende, tro mig.

Men inte nog med detta mina kära vänner! När jag kom hem var jag inte alls helslut som jag trodde jag skulle vara utan har även kunnat klämma in lite kvällsröjning till Idol. Ja, kära nån. Ni hör ju själva. Jag är så klämmig så jag borde skämmas. Men sånt sysslar jag inte med.

Nu ska jag belöna min kropp och själ med att krypa ner under svalt täcke och slappna av i varenda muskel jag kan hitta. Vi hörs imorgon. Eller i övermorgon. Eller dagen efter det. Hej.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: