Bestyr.

söndag den 19:e sep @ 16:39
Hej Bloggen.
Idag är det den 19:e september och jag har röstat för första gången. Förra valet var mitt första val som röstberättigad, men då hade jag träffat en fantastiskt fin pojke som jag var nyförälskad i. Och den pojken skulle dagen efter lämna landet och fara till Brasilien i två månader. Så den dagen var politik det sista jag kunde engagera mig i, det enda jag ville göra var att ligga i den där pojkens säng och titta djupt in i hans vackra bruna ögon. Jag skulle inte få titta in i dem på två månader. 

Nu är det fyra år sen och jag får fortfarande titta in i de där vackra ögonen. Nu kan jag till och med slita mig såpass länge från dem att jag kan ta ställning politiskt. Så det har jag gjort.

Kvällen igår var en trevlig kväll, speciellt med tanke på att min lagkamrat och jag tog hem musikquizet, heeeell yeeeeah! Dessutom fick inte Maria och jag nog utav varandra utan var tvungna att fika av oss det värsta snickesnacket på en förmiddagsfika idag. Frukostfika är nog en utav mina favoritfikor.

Har lagt ut två annonser på Tradera också. En väst som jag köpte på Tradera men som visade sig vara för stor och en randig långklänning som jag inte riktigt trivts i. Hoppas jag kan tjäna några kronor på dessa samtidigt som min garderob blir något luftigare. Det är bra.

Nu ska jag lägga mig raklång i sängen och bara låta det som sker ske. 
Jag misstänker att det är tuppluren som kommer ske.

Over and out.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: