And If You Keep It Thight I'm Gonna Confide In You.

lördag den 18:e sep @ 14:41
Ja hörrni. Jag tänkte försöka klämma ur mig några rader här på bloggen. 

Det senaste har jag varit off. Har inte varit så alert och slarvat med att vara observant mot mig själv. Men det går bara till en viss gräns, och jag vet det. När gränsen är nådd måste dammvippan och ficklampan fram och så blir det ett hårt, intensivt och skitjobbigt arbete att rensa ut och bort det som jag försökt gömma undan i alla mörka vrån under en tid. Det är det som är så bra, men också vid vissa tillfällen jobbigt, att ha en så nära vän som jag har i Apan. Han är där och stöttar jämt, förstår alltid och har tålamod. Han väntar tills jag är redo och när jag är det så är han där och lyssnar och hjälper mig att släppa och gå vidare. Jag kan inte låtsas inför honom. Vi känner varandra för väl. Jag kan inte gömma mig, jag kan inte ljuga. Det är ovärderligt att ha en sån livskamrat. Någon som man kan utvecklas tillsammans med på det sätt vi gör. Att iallafall ha en person som jag vet att jag kan vara helt, totalt ärlig mot med alla mina funderingar och tankar.
Det är inget som bara händer av sig självt. Det är ingen lätt uppgift att skala av sig sitt skal, lager för lager, och låta någon se allt man gömmer därunder, men när det väl är gjort är det en obeskrivlig känsla.

Och som sagt var. Det senaste har jag varit lat och jag har inte ansträngt mig som jag borde göra för att underhålla vår fina och nära relation. Det resulterar i att jag går och bär och bär på tankar och funderingar tills det rinner över och då är det ett mentalt breakdown som väntar. Ner på botten och vada runt i skiten tills den är uppstädad. När den väl är det kan jag lägga mig på rygg med ett leende på läpparna, ta ett djupt andetag och känna mig harmonisk igen. Och hela tiden är Apan där nere med mig och hjälper mig att städa upp, lider med mig för att sedan kunna ligga på rygg där bredvid mig och bara känna harmonin tillsammans med mig. Intensiv kärlek.

Puh.

Så för att gå vidare till lite mer lättsamma ting. Ikväll ska jag och Arvid på kalajs hos min vän Maria. Tapaskväll och musikquiz ska det bli så jag tror det kommer bli en riktigt kul kväll! Jag och Arvid håller oss i skinnet dock så att jag kan köra oss hem ikväll igen. Jag gillar att sova i min säng. Och Arvid i sin korg. och just det, Arvid är min hund, för er som missat.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av "How I Met Your Mother" och måla naglarna. 
Lördagsslapp på hög nivå.
I'm worth it.Kommentarer
Postat av: storasyster

Om And If You Keep It Thight I'm Gonna Confide In You.

Kärlek till dig!!!

10:27 söndag den 19:e sep 2010
Postat av: Lillasyster

Om And If You Keep It Thight I'm Gonna Confide In You.

Right back at ya, sister!

13:57 söndag den 19:e sep 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: