Det sjunker sakta in.

tisdag den 26:e okt @ 11:17
I förra veckan fick jag svar ifrån Vuxenutbildningen att jag blev antagen till kursen Nyföretagande/Entrepenörskap som jag upptäckte för ca 3 veckor sen på en fredag, samma dag som sista ansökningsdagen, och skickade in en sen ansökan till följande måndag. Alltså. YEES!
Åh, va kul! Och bra! Och passande! Det är precis en sånhär kurs jag letat efter. Jag vill lära mig hur det går till att starta och driva ett företag för den dagen jag får snilleblixten om en företagsidé så kommer jag inte tveka en sekund. För mig är det drömmen att kunna vara min egen chef, kunna jobba hemifrån, kunna lägga arbetstimmarna hur jag vill över dagen o.s.v. Min förhoppning är ju att kunna få bra kontakter genom den här kursen. Det vore schysst att hitta en bra "mentor".

Kursen börjar den 8 November och håller på i ca 20 veckor på heltid. Just nu är jag sjukt glad att jag blev antagen, fast jag kan inte riktigt sätta mig in i faktumet att jag ska plugga igen. Det känns spännande såklart och jag tror att det kommer kännas otroligt spännande första dagen i skolan. Nu när jag känner efter ska det ju bli väldigt kul att lära sig lite nya grejer igen. Studiemotivationen är högre än under gymnasietiden om jag säger så.

Dock... Närmare 2000 spänn kommer kurslitteraturen gå på om jag ska köpa den. Fick ett tips om Högeskolebiblioteket i Trollhättan så jag ska höra efter där först ifall jag kan låna iallafall några utav böckerna. Det skulle underlätta för min plånbok.

Så detta är ganska mycket det som snurrar i min skalle dessa dagar.

För övrigt är det sig likt. Sookie blir busigare för varje dag och får knäppslag och springer runt, runt, runt i huset som att hon är jagad av något dödligt farligt. Arvid har mjuknat lite och kan nu lukta på Sookie, jaga Sookie när han kommer in efter promenad, och titta frågande på henne när hon leker med hans svans. Den andra katten har fortfarande inte fått något namn. Vi prövade med Smilla men jag fick ingen feeling. Sen pratade vi på Stella men jag fick ingen feeling där heller. Jag har föreslagit Sonja men inte fått någon direkt feedback från Apan där. Vi får väl se vad det blir.

Idag ska jag utföra ärenden i Trollhättan och på Överby så jag ska röra på mysköttet nu och sätta lite fart. Tjo!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: