WE ARE FAMILY!

måndag den 4:e okt @ 12:56
Åh. Ni anar inte. Ni aaaanar inte hur söt en kattunge kan vara förrän ni sett Sookie. Hon är sötare än sucralose. Hon har varit här sedan åtta imorse och jag anar redan att detta är en orädd flicka med skinn på näsan. Just nu ligger hon ensam, mitt i vår stora dubbelsäng, spinner och tittar omkring sig med kisande, nöjd blick. Ibland jamar hon till och då kelar vi lite och då spinner hon som en symaskin.

Som den bortklemade och söndersnuttade gubbaby Arvid är så är han såklart rädd för denna lilla sockerbomb. Sookie var först avvaktande mot honom men är nu bara nyfiken. Arvid har nog inte uppfattat detta än dock eftersom han så fort han får syn på henne tittar åt ett annat håll och stapplar ditåt :) Men han ska nog mjukna upp snart.

Här kommer lite bilder på Sookie såklart och Arvid och hans superfina, jättebraiga regntäcke som han fick igår. Kostade 249:- vilket jag tyckte var kanonbra pris för som sagt var, himla snyggt och bra täcke. Perfekt! Jag fyndade också VÄRLDENS COOLASTE katt/hund bädd. Tänker inte spoila nåt, ni får se själva längre ner. Men jag måste understryka, VÄRLDENS FRÄCKASTE. Smilar stort bara jag tänker på den...


WHOOOOOO LIVES IN APINEAPPLE UNDER THE SEEEEA!!??
SPONGEBOB SQUAREPANTS!! Sen är det ju så att vi från noll katter för en vecka sedan nu har 1½ katt.
Men mer om det senare. Nu ska jag städa bilen (urk) för imorgon ska den besiktigas.
Hejdå!
Kommentarer
Postat av: Emma på jobbet!

Om WE ARE FAMILY!

Åååh! Sötnos! Och ja, världens coolaste katthus! Vet ett ställe till där det skulle passa bra... :)

14:20 måndag den 4:e okt 2010
Postat av: Mor och Far.

Om WE ARE FAMILY!

Så sööööööt!!! Katten alltså;-)) Vi gillar katthuset och mannekängen Arvids nya dress! Kram till er alla från oss.

17:24 måndag den 4:e okt 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: