"brrrrrrrrwwwwwwwww"

torsdag den 25:e nov @ 19:24
Herre min je. Jag är helt slut.
Dagen idag har bjudit på inspiration ut i hårtopparna och min hjärna har gått på högvarv. Det var först efter middagen som ett matkoma fick mig att fullständigt däcka av och jag har legat som en zombie och stirrat i taket i typ en timma nu.

En tjej vid namn Teres var och hälsade på vår klass idag. Hon driver Einars Konditori i stan och berättade om sin starta-eget-resa. Hennes energi var det jag blev mest fascinerad av. Hon hade världens energifält runt sig som vi andra bara sögs in i och man liksom bara "brrrrrwwwwwww" vibrerade och liksom kände "shiiiiiiiiiit"!! Ja, ni fattar. Eller hur?

Det kläcktes en idé som jag varit fullkomligt insnöad på hela dagen. Den är realistisk och fullt möjlig att göra verklig. Bara en sån sak. Shiiiiiiiiiit. Tänker vara hemlig ett tag till. 

Nu ska jag tillbaka till sängen, tv:n, stickningen och bara varva ner. Imorgon är det nya tag och jag längtar efter att vakna imorgon med ny energi att lägga på företagsfunderingar och lite julpysslande. En mycket tilltalande kombo.

Tack och adjö, ska mitt företag leva eller dö?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: