VuxVixVax.

måndag den 8:e nov @ 17:32
Vuxenutbildning. Sug på den ni.
Att gå på vuxenutbildning är det första jag gjort i mitt liv som känns riktigt vuxet.
Man kan ju uppenbarligen inte gå en vuxenutbildning om man inte är vuxen. Vuxet.

Men det är bara när jag verkligen tänker på det intensivt och blundar som jag känner mig vuxen, i max tre sekunder eller så. Sen går det över och jag känner mig vanlig igen. Skönt.

Första dagen i min nya klass idag och på många sätt kändes det precis som första dagen i alla andra klasser jag börjat, senast på gymnasiet då. Det är spännande, förväntansfullt och lite pirrigt. Sen går det över på en sekund och så är det bara superkul att träffa nya människor, lära sig nya saker och i mitt fall så himla skönt att ha ett schema. Det är typ det bästa. Ikväll ska jag skriva in i min kalender alla dagar och tider. Mmmm. Sååååå tillfredställande.

I övrigt verkar detta va en utbildning som passar mig perfa. Får återkomma i frågan men mina första intryck har sagt mig detta. 

Nu ska min Apa woka åt oss och det hoppas jag går fort för jag är vrålhungrig och när Lajnaj är vrålhungrig har ingen de särskilt bra här i vårat hem. Sorgligt men sant, en utav mina sämsta egenskaper är helt klart att jag blir en riktigt tråkig typ när jag är hungrig. Jag jobbar på att bättra mig, jag lovar, men vi har alla våra demoner och hungerdemon är en bitter, bitter fiende till mig.

Tack och adjö.
Äta eller dö.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: