Hästar <3

måndag den 22:e mar @ 10:56

Igår följde jag med Maria på en träningstävling i Stenungsund. Det var supermysigt att vara ute bland hästar igen. Det var i Stenungsund som jag tävlade utanför min hemmaklubb SFK första gången. Det var sig väldigt likt där och jag kunde verkligen känna hur nervös jag var när jag var där första gången för ganska exakt nio år sen. Men då var det dressyr och igår var det hoppning. Framhoppningen var i det lilla ridhus där jag vi red dressyrprogrammet när jag tävlade så att ja.. det var mycket nostalgi faktiskt! Arvid var med oss och han tyckte det var grymt spännande! Mycket hundar och mycket dofter och säkerligen toppenkul att få vara med hela dagen. Han fick vara i bilen när jag hjälpte Maria med Twister och när jag kikade in på honom låg han och stensov!

Maria och Twister fick sin första rosett för sin första runda, andra rundan blev Twister en suris men hon kompenserade med att gå direkt på transporten när vi skulle hem, härligt!

Idag är jag sjuk. Jag var sjuk igår med men då struntade jag i det. Idag går inte riktigt det. Snor, hosta och massa nysningar. En superklassisk förkylning med andra ord. Tror dock jag ska samla mig och göra en kraftansträngning, nämligen åka in till stan och köpa nässpray, pappersnäsdukar och medicin (godis). Over and out.

bild 1 & 2: Maria och Twister skrittar i paddocken och väntar på att få komma in på framhoppningen. bild 3: okänd häst. bilderna tagna av mig.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: