Premiär!

söndag den 23:e maj @ 15:04
Nu börjar jag med en ny kategori, Böcker! Har fått sån läslust det senaste och vill gärna dela med mig utav det jag läser. 

För en liten stund sen läste jag ut en bok skriven utav min favvoförfattare just nu, John Ajvide Lindqvist! John skriver böcker i genren skräck, och tjena, hade ingen aning om att det kunde vara så bra! Har aldrig plöjt mig igenom nån Stephen King bok för det har aldrig tilltalat mig, men bestämde mig för att läsa "Låt den rätte komma in" för ca 1 år sen och jag var fast direkt. John skriver intressant, trovärdigt, spännande och medryckande. 

Boken jag läste ut idag heter Pappersväggar och är en bok med samlade noveller skrivna av John Ajvide Lindqvist. En riktig gotteblanding för oss fans! Nio olika noveller, korta och långa, på temat skräck. Min favorit blev novellen Equinox som handlar om en kvinna som har som hobby att snoka runt i sommarhus när de står övergivna under vintern. I ett utav husen hittar hon ett lik. Ett lik hon gärna vill ha för sig själv. Kuslig och rysligt bra!
Här finns även en epilog till hans tidigare bok "Hanteringen av odöda" som även kan läsas fristående.

Läs den alla ni som gillar Ajvide Lindqvist, men jag tycker nog man ska ha läst någon utav hans tidigare böcker för att lära känna hans stil, innan man läser denna bok som känns som en bonusbok. En efterrätt.

Rekommenderar även alla hans tidigare romaner, Låt den rätte komma in, Hanteringen av odöda och Männsikohamn. Missa inte!

Nu ger jag mig på Våtmarker av Charlotte Roche.Kommentarer
Postat av: frida fogel!

Om Premiär!

Jag läser enbart på kvällarna (om jag nu läser vill säga), men Pappersväggar var alldeles för läskig för mig som är så mörkrädd. Fick lägga upp den i bokhyllan igen. Såg annars fram mot epilogen på Hanteringen av odöda som slutade utan slut. Människohamn står oläst i bokhyllan.

22:15 tisdag den 25:e maj 2010
http://felmeddelande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: