Nancy with the fro.

söndag den 16:e maj @ 09:19
Igår kväll var jag på maskerad som sagt. Det var två kompisar till mig som fyllde 25 så de hade 50-årsfest. Tyvärr ligger den ena på Näl och kniper för att hennes bebis vill titta ut lite för tidigt, men hon var närvarande i allas tanke. Och hon ska ju få en bebis i dagarna. The biggest gift of all liksom.

Det var en mycket trevlig fest med många lekar och lagtävlingar (som vårat lag vann!! wöwöwöwö!!!!) och kaffe och tårta mitt i natten. Gillar verkligen fester där det serveras kaffe och tårta mitt i natten. Det är banne mej dom bästa festerna det.

Sen är det inte varje dag man festar med grannen i Beck, Björn Borg, Helena Bergström, Amy Winehouse och Lady Gaga. Bara nåt sånt. Vem blir inte på partyhumör liksom.
Själv kallade jag mig Nancy. Jag och Apan skulle varit Eva och Adam från början, men tyvärr var Apan för lång för Adamdräkten och fick en präktig male version av cameltoen under sina lönnlöv. Kanske gjorde den det hela lite mer verklighetstroget. Men det var svårt att övertala en nykterist om att gå runt med en nakendräkt av syntet som skär upp i rumpan, nykter, en hel kväll.
 Apan såg obehagliga skavsår framför sig.
Såå, det blev att ta på afrot för min del och vara Nancy bara. Ingen speciell Nancy. Bara Nancy. Det är mitt nya alterego. Ska bara utveckla henne lite mer. Det jag vet om Nancy nu är att hon är en partypingla med 60-70-tals stil. Med ett fro. Gud jag önskar jag hade ett fro. Kan någon som jag få det tro? Om jag tokpermanentar mig riktigt hårt. Går det? Apan skulle pröjsa sa han. Han blev ganska förtjust i Nancy. Can't blame him. Vem blir inte förtjust i en Lajnaj med ett fro?

Bästa utklädnad vann såklart min Mattie! Hon hade grymmaste outfiten ever!! 
Hon var Valdemar, grannen i Beck! Epic.

(en rolig notis är att Mattie köpt sin gubbskjorta på second hand och att gubben som hade den innan uppenbarligen tyckte det var jobbigt att knäppa och knäppa upp alla knappar varje morgon, så han har sytt in en dragkedja istället)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: