Horse Faces Rocks.

torsdag den 13:e maj @ 22:31
Under de senaste dagarna har en misstanke börjat gro i mig. Det hela började med att Apan påpekat att jag och komikern Sarah Silverman är look-a-likes, en solklar komplimang. En så överväldigande komplimang (jag menar shit, hon är ju skitsnygg!!) att jag har haft sjukt svårt att ta den på allvar. Och gud vet att jag har svårt att ta komplimanger ( och det är en helt annan historia och ett helt annat inlägg).

Efter många om och men har jag iallafall kunnat ta åt mig detta och när jag härom kvällen såg en intervju med Sarah Silverman så pratade hon om att hon var med på en lista över kvinnor med så kallade "horse faces". Horse face har jag hört talas om innan och alltid med en negativ klang över sig. Urban Dictionary beskriver ett horse face såhär "to have a face so long and narrow, that it reseambles that of a horse" samt "one who has an unsightly long pointed face (much like an inbred horse) along with grotesque bucked teeth. May also be rather hairy." Inbred!? I mean come on! Behöver ju inte sparka på den som redan ligger efter den där golvningen. Horse face vill man ju uppenbarligen inte vara efter att ha läst den här beskrivningen. 


Hur som haver. Long pointy face? Ja. Och long pointy nose har jag och om jag ska tro Apan är jag look-a-like med ett horse face och det måste väl ändå betyda att jag också är något utav ett horse face. 

Shit. 

Jag är ett horse face! Det känns grymt å kunna få nån slags bekräftelse på hur jag ser ut, någon slags referensram, för mig själv alltså.


Började förstås forska i horse faces så snart jag fick upp misstanken om att jag kunde vara ett. Det är inget dåligt sällskap man är i... vad sägs om Jennifer Love Hewitt, Liv Tyler och Sandra Bullock? Inga fulisar om man frågar mig!

 

Så. Kyss mig i rumpilajnen alla som trashtalkar hores faces! Horse faces rocks och även om jag kanske inte är (vet fortfarande inte säkert om jag är horse face själv eller inte, please ge mig lite feedback) 100% horse face så har iallafall mitt hjärta ett horse face. Så det så.

Och det var bara det jag ville få ur mig.


Kommentarer
Postat av: Din pappa.

Om Horse Faces Rocks.

Du är världens sötaste och om det är Horseface, so what!!

09:00 fredag den 14:e maj 2010
Postat av: Din pappa.

Om Horse Faces Rocks.

Apan har helt rätt!! Du är grymt lik Sarah Silverman och det är verkligen en komplimang!!

09:04 fredag den 14:e maj 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: