Relalalaxa.

tisdag den 11:a maj @ 20:31

Idag bestämde jag mig för att jag skulle ha mitt sommarlinne på mig. Det piggar faktiskt upp. Men det värmer inte. Tyvärr.

Har hållit mig inne mest hela dagen. Har firat Negerbollens Dag med Maria (brukar kalla det chokladboll dock, sa alltid negerboll förr men det senaste har jag skämts lite när jag sagt negerboll och därför kallar jag numera kalla den vad du vill-bollen för chokladboll. Problem solved).  Vi drack kaffe och fikade hos henne i förmiddags. Och det är väl det mest vettiga jag gjort. Förutom att jag var på posten. Det låter iallafall mer viktigt. Viktiga människor håller på med post. Skickar post och tar emot post. Viktig post. Jag är en utav dom. 

Så, en dag här hemma med schnauzern. Han mår som prinsen verkar det som. Är tokglad när han får komma ut och gå en sväng eller bara dra en repa i trädgården eller skälla på Apans morbror när han går förbi. Sen är han lika tokglad när han får komma in igen. Då ska vi leka. Är det så att jag grejar med något är han mig hack i häl oavbrutet, chansen finns ju att jag går in i tvättstugan (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Jag vet inte vad det är med tvättstugan men det är något därinne som döva, små schnauzrar älskar. Och det är i hörnet där döva, små schnauzrar inte kommer åt, vilket resulterar i att döva, små schnauzrar står och råblänger in i ett tomt (????) hörn tills någon petar på dom och gestikulerar mot köket. Då går dom till köket och råblänger in under diskbänken en stund istället. Sen sover dom.
Arvid är ett charmtroll rätt och slätt. Han förgyller mina dagar å det grövsta. 

"aaaarviiiid i löööööve uuu, aaaaarviiiiid my fräääääänd!
you're my frrränd, my frääääääänd"Kommentarer
Postat av: Din pappa.

Om Relalalaxa.

Härligt att höra! Arvid äger!!! Alltid är döva små schnauzar bäst! Vad domär gör såp gör dom det av kärlek! Kram! Pappa.

20:56 tisdag den 11:a maj 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: