Been waiting for you, Summer Days.

torsdag den 17:e jun @ 20:38

De senaste dagarna. 
Vardagslyx. Apan körde mig till Uddevallas societetskvarter, Gustavsberg, och bjöd mig på glass. 
Vardagslyx 2. Kilade bakom huset och plockade några rabarberstjälkar och slängde ihop en rabarbersylt bara sådär. Mumsig blev den också, inte helt oväntat.
Vardagslyx 3. Invigning av grillkvällarna på altanen. David kom förbi, Apan skötte grillen, jag fick ett glas rödtjut och myggen höll sig undan. Pärla.

Ikväll ska jag och Apan äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN (!!!!) få se den spännande fortsättningen på True Blood då säsong 3 börjat sändas igen. Guuuud så brrrraaaa!! Säsong två slutade så sjuuuukt spännande och det var i höstas vi såg det, så vi har bannemej väntat länge!!
Imorgon jobbar jag typ hela dan, därför njöt jag solen idag vilket resulterat i att min lekamen har antagit en nyans jag vill kalla hallonsorbet. Men det känns bra. Imorgon är jag blek igen förutom där några trötta fräknar vaknat till liv och pluppar upp från ingenstans.

För övrigt vankas det fest i helgen. Jag står på gästlistan och kommer in som VIP. Så gifter sig Sessan också, det vill jag gärna kika på. Ja, det är planerna det. Over and out.Kommentarer
Postat av: Din far.

Om Been waiting for you, Summer Days.

Låter jätteskönt och gott! Vi drar också iväg ikväll som VIP-gäster. Till Smögen. Invigning av det nya Sea Lodge med mat, dryck, underhållning och mingel. Blir till att ta bussen ToR. Ha det gott!

09:40 fredag den 18:e jun 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: