Veckan som gått.

måndag den 7:e jun @ 09:44

I Torsdags kollade vi på studenterna när de invaderade stan. De var tokglada. Och tokmånga! I en vagn sprutade de så mycket öl på varann att hela torget osade öl. Huh. Det var min dos studentfirande för helgen och det räckte.
I Fredags åkte Apan till Sundsvall för att hjälpa David att flytta. Ensam kvar blev jag! Så Fredagskvällen bestod utav solning och en god bok. Lite senare en stor godispåse framför datorn OCH tv:n. Samtidigt! 
I Lördags var tanken att vi skulle grilla här i L-R men planerna blev ändrade och det blev grillning på Äsperöd och sedan var vi hemma hos Maria och Björn. När timman var slagen skulle jag och Mattie för första gången på mycket länge känna på Uddevallas uteliv. Tyvärr fanns inte Uddevallas uteliv så vi åkte hem till Mattie och pratade oss till sömns istället. Mycket trevligare.
Igår var det upplagt för en lång uteserveringsfika. Det blev det. Väl hemma igen blev det inte mycket vettigt gjort. Skönt att bara vara när man är ensam. Idag får det nog bli lite liv i stugan dock. Arvid kommer tillbaka, disken behöver diskas och också sovrummet skulle må bra av uppfräschning. Så det blir dagens utmaningar. Apan kommer nog inte förrän imorgon. 
Klart slut!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: