Midsommar!

fredag den 25:e jun @ 13:03

Glad Midsommar önskar Arvid och jag! Koncist.

torsdag den 24:e jun @ 19:18
Har haft ett görbra dygn med Mattie. Fika, skogspromenad, övernattning i L-R och idag pizza i Hasselbacken, bland annat. Kylskåpet är fyllt med jordgubbar, färskpotatis, gräddfil och annat gott. Finklänningen är införskaffad. Blomsterkransen står på tur och sen är det bara Midsommarafton vi väntar på.

Been waiting for you, Summer Days.

torsdag den 17:e jun @ 20:38

De senaste dagarna. 
Vardagslyx. Apan körde mig till Uddevallas societetskvarter, Gustavsberg, och bjöd mig på glass. 
Vardagslyx 2. Kilade bakom huset och plockade några rabarberstjälkar och slängde ihop en rabarbersylt bara sådär. Mumsig blev den också, inte helt oväntat.
Vardagslyx 3. Invigning av grillkvällarna på altanen. David kom förbi, Apan skötte grillen, jag fick ett glas rödtjut och myggen höll sig undan. Pärla.

Ikväll ska jag och Apan äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN (!!!!) få se den spännande fortsättningen på True Blood då säsong 3 börjat sändas igen. Guuuud så brrrraaaa!! Säsong två slutade så sjuuuukt spännande och det var i höstas vi såg det, så vi har bannemej väntat länge!!
Imorgon jobbar jag typ hela dan, därför njöt jag solen idag vilket resulterat i att min lekamen har antagit en nyans jag vill kalla hallonsorbet. Men det känns bra. Imorgon är jag blek igen förutom där några trötta fräknar vaknat till liv och pluppar upp från ingenstans.

För övrigt vankas det fest i helgen. Jag står på gästlistan och kommer in som VIP. Så gifter sig Sessan också, det vill jag gärna kika på. Ja, det är planerna det. Over and out.

Flamingo.

söndag den 13:e jun @ 17:20

Har fått flamingos på hjärnan. Kan hända att jag får dom på benet också.

Don't go for second best!

tisdag den 8:e jun @ 22:48


Express Yourself - Madonna

"Come on girls
Do you believe in love?
'Cause I got something to say about it
And it goes something like this

Don't go for second best baby
Put your love to the test
You know, you know, you've got to
Make him express how he feels
And maybe then you'll know your love is real"

Sååååå bra!!

Veckan som gått.

måndag den 7:e jun @ 09:44

I Torsdags kollade vi på studenterna när de invaderade stan. De var tokglada. Och tokmånga! I en vagn sprutade de så mycket öl på varann att hela torget osade öl. Huh. Det var min dos studentfirande för helgen och det räckte.
I Fredags åkte Apan till Sundsvall för att hjälpa David att flytta. Ensam kvar blev jag! Så Fredagskvällen bestod utav solning och en god bok. Lite senare en stor godispåse framför datorn OCH tv:n. Samtidigt! 
I Lördags var tanken att vi skulle grilla här i L-R men planerna blev ändrade och det blev grillning på Äsperöd och sedan var vi hemma hos Maria och Björn. När timman var slagen skulle jag och Mattie för första gången på mycket länge känna på Uddevallas uteliv. Tyvärr fanns inte Uddevallas uteliv så vi åkte hem till Mattie och pratade oss till sömns istället. Mycket trevligare.
Igår var det upplagt för en lång uteserveringsfika. Det blev det. Väl hemma igen blev det inte mycket vettigt gjort. Skönt att bara vara när man är ensam. Idag får det nog bli lite liv i stugan dock. Arvid kommer tillbaka, disken behöver diskas och också sovrummet skulle må bra av uppfräschning. Så det blir dagens utmaningar. Apan kommer nog inte förrän imorgon. 
Klart slut!

Green Day.

söndag den 6:e jun @ 18:17

Har en ny klänning. Den är mjuk och sval och fin.

Det är den tiden i månaden.

söndag den 6:e jun @ 17:26
Kollar på första avsnittet utav Hello Africa med Johnnie och Mattias. En minut in i programmet gråter jag. Jag gråter när Johnnies gravida fru gråter för att han ska åka. Jag gråter till introt av "love will tear us apart" och jag gråter när en fluga envist försöker sätta sig vid den lilla flickans öga.
Jag är blödig. Jag var inte blödig i förmiddags. Men under eftermiddagen har jag blivit blödig. 
Det är den tiden i månaden helt enkelt.

Sakta men säkert börjar jag lära mig hur det funkar, det här med att bli invaderad med hormoner med jämna mellanrum. Effekterna utav det varierar och kan vara svåra att se men nu börjar jag lära mig. 
Igår var det chokladsug och idag vill jag bara lyssna på Joy Division och känna tårarna bränna bakom ögonlocken. Om en stund har det gått över...

Rick K. and the allnighters.

fredag den 4:e jun @ 22:34

 

Jag bara älskar trummsien. Han är min Idol!

Soooooooooooooooooooooooooooooool!

tisdag den 1:a jun @ 16:51

 

Heaven's On Fire - The Radio Dept.

When I look at you, heaven's on fire
I wish I didn't know you better, but it's pointless
One look at you, and heaven's on fire

Sommarsound som fy fyttirackarn.