Wan't you to know, I'm a rainbow too.

onsdag den 28:e jul @ 11:59
Hej hej hallå bloggen!
Hur är det? Med mig är det fint! Jag sitter här med en stor kopp gott perkolatorkaffe och myser. 

Igår var jag ledig och självklart så var det fint väder då! Jag spenderade nästan hela dagen på Rödön med en god bok och sololja vilket resulterat i en schysst pepparkakaston i huden idag. Försökte njuta så mycket jag bara kunde, det är ju dagar som igår som håller mig vid liv en mörk, kall och regning novemberkväll. Det enda som störde min frid var gubben som ryckte i pillen och kollade på tjejer som solade. Jag såg honom när jag kom dit och när han väl insett att jag antagligen sett vad han höll på med tog det inte långa stunden innan han pallrade sig iväg med en skyldig blick. Jag blängde på honom med surmulen min.

Iallafall, trots detta var det en toppendag. En välförtjänt ledig dag! Det känns så skönt att vara ledig när jag verkligen förtjänat det. Jag ska passa på att säga det här nu, för det är inte så ofta jag kan säga det, men jag jobbar faktiskt mycket just nu! Jag vet inte hur länge det kommer fortsätta så, men jag njuter av det (ja, jag njuter faktiskt) så länge jag kan. Känns så skönt att jobba och lägga mina fattiga dagar bakom mig, för stunden. Hur det ser ut på jobbfronten om en månad vet jag ju inte, men vi lever bara i nuet och just nu går det bra, kompis.

(I mitt horoskop stod det att jag gör ett bra jobb just nu, men att jag inte ska bli för mallig över det. Kände mig träffad)

Sååå. Nu har jag bälgat i mig kaffet som gör mig både glad och pigg! Har en liten to-do-lista innan jag börjar jobbet, klockan 14.00, idag. 
Vika kläderna jag slängt i en hög vid sängen.
Lägga in kläderna i garderoben.
Sätta på en tvättmaskin.
Klippa naglarna (viktigaste punkten!!!)
Det ska jag väl klara av tror jag? 

På fredag ska jag på Fjordfestivalen förresten, det ser jag fram emot! 
Tjipp och hoj vänner, vi hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: