17 år.

torsdag den 11:a feb @ 23:23
Nyss hemkommen från quizzen på Harrys som vi skulle vinna. Gick sådär med den planen. Inget mer att säga om det.

Innan jag åkte till quizzen på Harrys som vi skulle vinna stod jag som framför spegeln och piffade mig i vanlig ordning. Upptäckte att min hårspray var slut men lyckades rota fram en gammal hårspray från Wella i en bortglömd vrå i ett bortglömt skåp. 
Började spraya och BANG! 

Doften utav hårsprayen och tusen minnen med den flimmrade till innanför pannbenet. Ett flickrum i mitt barndomshem med svarta väggar, timmar på en Swebus med musik i lurarna, ett rum på en internatskola i Halland, festivaler, förbjudna fyllor, hångel och trasiga jeans. Allt på en gång och bara ett spray bort. Minnen som vilat i år och som brände till framför ögonen på några korta sekunder. På bara några korta sekunder var jag på alla dessa platser, i alla dessa situationer igen för att lika snabbt dras tillbaka och storögt ta en titt på sprayflaskan. 

Jag minns inte att jag använde Wellas hårspray, men uppenbarligen gjorde jag det. Jag kan förstå varför jag inte fortsatte använda den. Den luktar inte jättegott. Jag ska snart köpa en ny utav den som jag brukar ha nu för tiden, men jag ska ha kvar den här från Wella också, för när jag vill känna känslan av att vara Linnea 17 år igen så ska jag ta fram den och spraya ett spray eller två. Jag tror dom flesta skulle bli lite lyckliga utav känslan av att vara 17 år igen. 
Det blev iallafall jag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: