Allmänt ostorslagen.

tisdag den 9:e feb @ 12:39
Mitt rum ur spegelperskeptiv, för det ger mig feeling.

Jag slappar. Har tänt en brasa i kaminen och tänker elda på tills jag når behagliga 22-23 grader. Då är det gott. För övrigt har jag absolut noll storslagna planer för dagen. Dagdrömma lite, lyssna på P3 och försöka fatta hur mycket snö det är ute. Har försökt fatta det de senaste veckorna men det går liksom inte in, och nu kommer det mer!! Det är ju helt overkligt faktiskt. Undrar när vi får uppleva detta igen? Det lär ju dröja.

För övrigt hörde jag att de grävt fram en man som var vid liv i Haiti. Herregud. Vilket jäkla test att utsättas för. Men jag tror att en sån grej kan göra en sjukt stark och utlösa massa starka insikter som gör det fortsatta livet otroligt njutbart. 
Hård väg att gå för dessa insikter dock, som sagt!

Får mig att tänka på Aron Ralston. Mannen som fastnade med sin hand under ett stenblock och satt fast i fem dygn innan han kom fram till att han skulle amputera sin egen hand för att komma loss. Här finns han på YouTube.

Jag ska återgå till att syssla med otroligt ostorslagna saker som att lägga ved i kaminen och dubbelklicka mig fram på internet.
Tja.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: