Sugen på att blogga igen...

måndag den 1:a feb @ 19:25
Ja, nu känner jag mig lite sugen på att skriva av mig igen. Jag börjar sakta men säkert vakna ur vinterdvalan som mitt psyke, mer än min kropp, befunnit sig i. Jag börjar känna att det går mot ljusare tider och jag börjar känna att jag längtar efter klara vårdagar med knoppar och fågelkvitter. Men jag vill verkligen inte klaga på vintern för jag tycker att denna vintern har varit fantastisk!! Och den är fortfarande! Jag talar för mig själv nu men jag föredrar absolut ett mjukt, fluffigt snötäcke utanför mitt fönster och härliga promenader där jag får pulsa fram i snön med bitande kyla i kinderna framför regn, blåst och leriga stigar i en i övrigt gråbrun natur. 

Just när jag sitter och skriver det här surrar en mygga förbi mig. Otroligt. Det måste vara ett tecken?

Iallafall. Det är ett nytt år och det är först nu jag känner det och det är först nu jag kan känna vad jag skulle vilja göra med det här året och kanske avge ett slags nyårslöfte. Det skulle vara att jag ska söka till en utbildning i år. Kanske en hel utbildning, kanske bara en kurs. Men jag känner att nu vill jag plugga något. Jag har kikat på en bageri och konditoriutbildning i Stockholm som lockar. Dock måste man vara folkbokförd i Stockholm men jag kan tänka mig flera lösningar på det "problemet". Så mitt löfte, enbart till mig själv förstås, blir att ge det ett försök. Satsa liksom. Det var ett tag sen jag satsade nu.

För övrigt var det exakt ett år sedan jag satte mig ensam i ett plan för att åka till det stora landet i väst. Där satsade jag ju en del förresten :) En heeeelt underbar upplevelse och jag drömmer var och varannan dag om att snart få komma dit igen. Los Angeles har lämnat ett avtryck i mig och jag måste åka dit igen och uppleva allt, allt, ALLT. Det var helt fantastiskt, jag kan inte beskriva hur otroligt roligt och spännande det var! Jag liksom sög i mig med alla sinnen vi har och några till tror jag :) Kan inte nog understryka hur roligt jag tyckte det vara att vara där... Aaah.

Nu ikväll blir det en vanlig hemmakväll i skogen. Mys framför tv:n och lite surfing på internetet innan sängen undrar var jag är. Och då kommer jag med en gång och burrar ner mig under täcket i svala sängen och MMMM... Har sovit extremt bra den här vintern :) Är utvilad och redo att möta våren när den behagar att komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: