Alive and kickin.

måndag den 27:e dec @ 11:09
God jul allesammans!
Julen är officiellt avverkad för i år, känns skönt och trist på samma gång. Julpyntet är så fint och mysigt, men nu har det liksom peakat och det är en smula trist. Men så är det ju nyår snart, och det är ju också väldigt stämningsfullt och jag ser mycket fram emot att få börja på ett nytt år. Det känns alltid fräscht.

Men för att gå tillbaka till julen så har jag haft en toppenjul. Uppvärmning i onsdags med lisebergsbesök, julmys i torsdags och så självaste julafton hos svärmor. Kände mig väldigt glad över att alla verkade ha gillat julklapparna jag köpt och gjort dem. Själv hade jag en otroligt fin julklappsskörd och kan inte riktigt förstå att jag fått så fina grejer, faktiskt. Äger äntligen en elektronisk köksvåg, yay! Superfina raggsockar från mamma som jag genast tog på mig och inte tog av mig förrän två dygn senare, igår kväll! Vi hade det lite kyligt här hemma så jag sov i dom, först igår kväll var det varmt nog att ta av dom igen! Fick även en digitalkamera av Apan, how cute! Blev kanonglad för detta! Det är en Canon och den tar bilder, samt filmar, i HD. Galet bra! Så förvänta er mycket bilder ifrån mitt rafflande liv i fortsättningen. 

Idag är det dags att ta tag i lite hushållsgöra. Julen har lämnat efter sig en hel del att städa upp.
Men först ska jag såklart dricka kaffe :)

(i bakgrunden sitter apan och spelar trummor i guitar hero som han fick av mig)

Den rosa morgonrocken fick jag av min käre far när vi var på Liseberg och till min enorma lycka är det inte bara jag som älskar den, utan även Sookie och Apan är stora fans utav den, så den har också varit på ca 100% av min hemmatid sen i onsdags. <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: