Outrageous Behaviour.

söndag den 12:e dec @ 12:03
Adventsmyser.
Ligger absolut på en topp tre bland de mysigaste mysen. Att adventsmysa i allmänhet alltså. En brasa, vörtbröd till frukost och så kaffe, saffransbulle och en tokkelig kattunge på det. De e najs.

Apan har varit borta över helgen men idag eller imorgon kommer han hem igen. Det var en passande tid att vara apfri för jag har kunnat surfa efter julklappsidéer som aldrig förr, och jag har funnit. Känns himla bra. Måste säga att jag haft ett bra julklappsflyt senaste veckan. Är snart helt klar. Apans var den svåraste.. Men nu är jag nöjd, mycket nöjd.

Dagen idag vill jag ägna åt pyssel. Det är en sak som slagit mig förresten. Jag känner mig mycket mer kreativ nu än för en månad sedan. Jag tror jag kan tacka min lärare för det? En utav våra lärare, som vi haft väldigt mycket nu i början, är dramalärare i grunden och har tryckt väldigt mycket på att vi alltid ska tänka kreativt, utanför boxen. Vi fick i läxa att "väcka" vår kreativitet den första eller andra veckan genom att göra associationsleken med vår partner/vän varje kväll, plocka ord ur handen (vännen står med kupade händer och jag ska bokstavligt "plocka" ord ur dennes kupade händer, spelar ingen roll vilka ord, bara de man får upp i huvudet) samt borsta tänderna med vänster hand. Och efter detta alltså... Jag har mycket mer idéer och jag har mycket större lust att förverkliga dem. Det är skitkul! Sen spelar väl julen sin roll i det hela också, det är ju verkligen en högtid som inbjuder till pyssel och bak, men jag tror ändå denna lust har rotat sig djupare ändå...

Så att ja.. Idag vill jag fortsätta pyssla. Ska åka in till stan och handla lite nödvändigheter för ett bak och så har jag ju tänkt att lägga in egen sill i år. Ja ni hör ju. Det är ett helt outrageous behaviour som försigår i detta hem. Bäst att sätta fart nu iallafall. Tjenis!Kommentarer
Postat av: Therése

Om Outrageous Behaviour.

Åh vad härligt det låter!! Själv har jag semester hela nästa vecka och då blir det adventsmyys varje dag med Janne och Snövit <3 Skall också baka lite, laga julmat och pyssla.... Love December!!!

13:34 söndag den 12:e dec 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: