Om man blir som man umgås blir jag snart en luden, liten, grå och humoristisk gubbe.

söndag den 15:e aug @ 13:55

Igår var Arvid, Apan och jag i Vårgårda och kollade på boxrar. Det var boxer-sm så dom finaste och lydigaste boxrarna var där för att tävla. Arvid blev dödskär i en boxertik som låg och åmade sig i gräset några meter bort från där vi satt så Apan och jag hade fullt sjå med att få den gamla gubben och sitta i vår skugga istället för att kråma sig för den snygga tiken.
Den gamle mannen... Han tror att han fortfarande kan charma tikar som han gjorde för tio år sen.

Passade på att shoppa kosttillskott till Arvid! Köpte en flaska flytande Omega-3 som jag tror kan göra gott både för hud och trampdynor men även för hans stela och kanske ömma leder. Vi får se om vi ser någon förändring på honom. 5 ml får han i sin frukostmat iallafall.


På vägen hem var Arvid trött. Hade hans prinskudde i baksätet under filten och AC:n på för fullt så han fick sig en skön sovstund.


På kvällen fick Arvid en välbehövlig skägg, ben och rump-dusch. Efteråt kutade han runt i hela huset och torkade skägget på lite olika ställen. Bland annat här, under sin säng. Han buffade och grejade en bra stund innan han la sig till rätta under sin säng och låg där en bra stund och grymtade förnöjt medan han trorkade mustaschen.


Idag prövar Arvid att sova med huvudet på en prydnadskudde och bakbenen på dubbeltofflan (en toffla att ha båda fötterna i samtidigt, när man sitter och läser eller så) och verkar tycka det är mycket skönt.

Jag själv är ledig idag med, så jag gör så lite som möjligt. Har legat och läst någon timme, suttit här vid datorn någon timme. Tror jag ska bädda sängen, kanske dammsuga lite, sen ska jag krypa ner under både täcket och överkastet igen och läsa sista biten som jag har kvar i Harry Potter och Halvblodsprinsen så att jag kan låna den sista boken på bibblan imorgon. 
Sounds like a plan!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: