The Sweet Sensation.

måndag den 30:e aug @ 13:36

 

Black Rebel Motorcycle Club - Whetever Happend To My Rock'n'Roll

Ibland tycker jag bäst om att lyssna på rock'n'roll och dricka kaffe. 
Då kanske jag till och med struntar i mjölken. We don't waste no precious time.

onsdag den 18:e aug @ 19:33


Adrian Lux - Teenage Crime

Där Scherman!

tisdag den 17:e aug @ 15:48

Jag har en kompis som heter David. 
Han är väldigt bra på att fota och han har dokumenterat en del utav vår sommar.

Han har andra fina foton på sin hemsida.

Om man blir som man umgås blir jag snart en luden, liten, grå och humoristisk gubbe.

söndag den 15:e aug @ 13:55

Igår var Arvid, Apan och jag i Vårgårda och kollade på boxrar. Det var boxer-sm så dom finaste och lydigaste boxrarna var där för att tävla. Arvid blev dödskär i en boxertik som låg och åmade sig i gräset några meter bort från där vi satt så Apan och jag hade fullt sjå med att få den gamla gubben och sitta i vår skugga istället för att kråma sig för den snygga tiken.
Den gamle mannen... Han tror att han fortfarande kan charma tikar som han gjorde för tio år sen.

Passade på att shoppa kosttillskott till Arvid! Köpte en flaska flytande Omega-3 som jag tror kan göra gott både för hud och trampdynor men även för hans stela och kanske ömma leder. Vi får se om vi ser någon förändring på honom. 5 ml får han i sin frukostmat iallafall.


På vägen hem var Arvid trött. Hade hans prinskudde i baksätet under filten och AC:n på för fullt så han fick sig en skön sovstund.


På kvällen fick Arvid en välbehövlig skägg, ben och rump-dusch. Efteråt kutade han runt i hela huset och torkade skägget på lite olika ställen. Bland annat här, under sin säng. Han buffade och grejade en bra stund innan han la sig till rätta under sin säng och låg där en bra stund och grymtade förnöjt medan han trorkade mustaschen.


Idag prövar Arvid att sova med huvudet på en prydnadskudde och bakbenen på dubbeltofflan (en toffla att ha båda fötterna i samtidigt, när man sitter och läser eller så) och verkar tycka det är mycket skönt.

Jag själv är ledig idag med, så jag gör så lite som möjligt. Har legat och läst någon timme, suttit här vid datorn någon timme. Tror jag ska bädda sängen, kanske dammsuga lite, sen ska jag krypa ner under både täcket och överkastet igen och läsa sista biten som jag har kvar i Harry Potter och Halvblodsprinsen så att jag kan låna den sista boken på bibblan imorgon. 
Sounds like a plan!

Arvid.

tisdag den 10:e aug @ 12:56
I dagarna är det hela fem månader som jag och Apan har haft sällskap här hemma av vår lilla ludna vän, Arvid. 14 år på halsen och jag känner honom ut och in, fortfarande kan han förvåna mig och få oss att skratta med sin humor. Nej, det är ingen pubertetsgrabb på fjorton bast jag pratar om. Det är vår Dvärgschnauzer på ca 90 hundår. Arvid, vår lilla gubbe. Han har sedan fem månader tillbaka checkat in på sitt seniorboende här ute i skogen hos oss. Nära till naturen, dörren står nästan alltid öppen, hundkompisar i båda grannhusen och många sköna platser att ta sina tupplurar på. 

Det märks att han funnit sig till rätta här nu och att vi är tre är en flock här hemma och fullständig harmoni infinner sig först när vi alla tre är hemma och samlade, helst i samma rum. Då mår han. Jag har jobbat mycket det senaste, vilket märks nu när jag är ledig en dag och är hemma. Arvid har inte lämnat min sida sedan jag vaknade. Just nu ligger han bredvid mig, stensover och drömmer. Det är mycket sova nu för tiden, så på så sätt märks det att han är en (mycket) gammal hund. Men han har sina stunder då det är svårt att tro att han är så gammal. När vi varit hemifrån allihop och kommer hem igen, när vi kommer tillbaka från en promenad eller när han är nyduschad, då spritter det i gubben! Han busar, springer, hoppar, skäller och är på sitt bästa humör! Glad och busig! En riktig kelgris har han blivit också. Mycket kel vill han ha. På morgonen ska vi kela och då trycker han sig mot min kind så vi "gnussar" kind mot kind. Och pussar, många pussar. Han litar till hundra procent på mig när jag bär honom, då är han heeelt avslappnad i hela kroppen och ligger med sin lilla goa mage i luften och tittar på mig med sina pepperkornsögon. 

Och jag undrar vad han tänker!! Hur han känner. Att det är bra vet jag, men jag undrar hur han känner när han ligger där i min famn och jag vaggar, pussar och kramar honom och han tittar så fridfullt tillbaka på mig! 14 års tillit och kärlek i ett starkt band mellan oss. Kravlös, till 100% tvättäkta kärlek, utan krav, utan "baksidor". Vi har växt upp ihop och jag undrar hur han ser mig nu. Jag var ju också en valp när han var valp och vi har kivats och lekt och grälat när vi var busiga unghundar båda två. Nu är vi äldre båda två och njuter dagarna med lite mer ro. Jag kelar, kramar, ger mat och rastar och i utbyte får jag pussar, kel och en herre som hängivet vaktar mig när jag sitter vid datorn (han ligger alldeles bakom mig och håller koll så att ingen rusar in genom hallen oinbjuden).

Jag är så glad för att få ha Arvid här och ge honom det bästa pensionärsliv han kan tänkas få! Varje dag skänker han glädje, skratt, kärlek och mys! Att lära känna ett djur och komma det så nära som man gör efter 14 år är helt makalöst och kan inte liknas vid någon annan relation. Det är ett starkare band än nåt annat och jag uppskattar varje dag vi får tillsammans! Arvid har för evigt en stor plats i mitt hjärta! 

Grymlings ballt.

söndag den 1:a aug @ 19:12

 1 härifrån och sen 2, 3 och 4 härifrån.
Sååå coolt. Sååå sugen.