None of them.

tisdag den 27:e apr @ 16:08

Dagens pill. In i duschen, ut med schnauzern, mot jobbet. Ciao.

text från världens bästa låt just nu.Just nu:

tisdag den 27:e apr @ 10:40
...kaffe framför datorn med P3 och Prince i högtalarna. Kollar inspirerade fonts på dafont.com och myser. Senare blir det promenad och span efter grodyngel och ikväll är det att jobba. En schysst dag.

I've got some news for you.

tisdag den 20:e apr @ 09:03

 
Fembot - Robyn (hos Skavlan)

"My system's in mint condition
The power's up on my transistors
Working fine, no glitches
Plug me in and flip some switches
Pull up in dragging position
Pop the hatch and hit ignition
Bbb-burn out, baby
Ready for demolition"
 

Feel The Darkness.

torsdag den 15:e apr @ 10:57
Teckningar ur boken "Feel The Darkness" av Ragnar Persson. Från viceland.com.

Dagen då det var varmare ute än inne och det märkets på hunden för han var hellre inne än ute-dagen.

onsdag den 14:e apr @ 19:04
Dagens Dagsverke. Uppfräschning av rabatt. Arvid ligger på altanen i skuggan och har det skönt. Den uppmärksamme kan uppmärksamma att jag bara har t-shirt på mig. WwiHooO!
Fick akrylfärger av min mor och far igår (tack igen!) och bestämde mig för att låta kreativiteten flöda i solen på altanen.
Så nu ligger det en kanelbulle vid rabatten...

Dagen förgylldes också utav att jag fick se en bild på den tredje systersonen som för tillfället är i Colombia och väntar på sin nya familj. Föga förvånande så söt så att det känns overkligt att jag ska få krama och gosa med den sötisen lagom till min födelsedag. Mums!
Övriga kommentarer äro överflödiga! Kan inte nog bärga mig tills han är här!

Dagar som en bergådalbana II.

tisdag den 13:e apr @ 07:42

Arvid han snurrade runt, runt, runt i osynliga rondeller tills han ramlade omkull, tog sig upp och ramlade igen. Hela hans värld snurrade uppenbarligen runt i en rasande fart. Efter ca 1 dygn var han så snurrig så han blev åksjuk och spydde, likadant efter frukosten. Fick tvinga i honom hans medicin och krama om honom och ge tröst. Mitt lilla hjärtegull hade kvar livsgnistan och det var det som gav mig mest hopp. Veterinären gav det till måndag och hade han inte blivit markant bättre då så var det antagligen en blödning i lillhjärnan, men vi fick behandling mot öroninflammation för det var alternativet till va det kunde vara. 


På fredagskvällen googlade jag "hjärnblödning hund" och ramlade ganska snart på "Vestibularis Syndrom". Det lilla jag hittade om detta syndrom lät exakt som de symtom Arvid visade och jag letade rätt på information om det på engelska istället. Canine Peripheral Vestibular SyndromeOld Dog Vestibular Syndrome, och flera olika videor har gjort att jag är helt övertygad om att det är Vestibular Syndrome som Arvid råkat ut för. Och det är en lättnad! Så gott som alla hundar återhämtar sig mycket bra, då det är en inflammation i innerörat. Det kan hända att de fortsätter vara lite vingligare, visar lite mer tecken på ålder och har huvudet lite åt sidan. Jag tror att Arvid dessutom hade en lite lindrigare variant då han inte gått runt med huvudet på sned så extremt mycket som vissa andra verkar göra. Så prognosen för Arvid är god och jag är SÅ glad! Är inte riktigt klar med Arvid än, speciellt inte nu när han ska få bo kvar här i L-R med  mig och Apan. Ja, ni får själva läsa om sjukdomen på länkarna för jag kan inte beskriva det bättre själv, EXAKT vad Arvid uppvisat.


Så iallafall, i söndagsmorse var det en otroligt mycket mer stabil Arvid som gick upp på morgonen. Den lättnaden mina vänner, den lättnaden! Vi var ute alla tre hela dagen och grävde igen dräneringen längst med uppfarten, så nu har vi en normal uppfart igen. Vädret var fantastiskt. Igår likaså. Jag bytte däck på min bil (helt själv såklart och skryter om det såklart), städade den och Apan fortsatte gräva igen dränering. Idag ska vi också vara ute hela dagen, måste utnyttja det underbara vädret! 


Nu ska jag äta frukost! Kram på er! 

Och kela med era djur extra mycket idag för när de försvinner kan det gå alldeles för fort!

Dagar som en bergådalbana.

måndag den 12:e apr @ 22:28


Mycket bra dagar förra veckan. Visit i Hunnebo innehållandes syster, barn, gamla och schnauzern, tidig morgonpromenad längst vattnet, kaffe i solen och lite egopics för att konstatera att jag i år kan bära upp cowboyhatten jag köpte i Santa Monica. PEPPANS. Dagarna avslutades dock med årets värsta dal då Arvid, mitt älskade ÄLSKADE hjärta blev sjukt och alla symptom pekade mot hjärnblödning och enbart dagar kvar att leva. Jag grät. Men hoppet är det sista som lämnar människan och fortsättning följer imorgon för nu vill jag till sängen. Kramis.

I keep it cool like eskimo chicks on Discovery Channel.

måndag den 5:e apr @ 21:47

I'm not a rocket scientist, I rock the house and sign the tits and that's it.

I've got hoe's.

måndag den 5:e apr @ 12:57

 

Ludacris feat. Nate Dogg - Area Codes

"I've got hoes
In different area codes, area codes
Hoes in different area codes, area codes

Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it 
And they just won't let me be 
I handles my biz, don't rush me
Just relax and let me be free
Whenever I call come runnin' 
2-1-2 or 2-1-3 
You know that I ball stop frontin' 
'For I call my substitute Free" 

Mitt Soundtrack. Det är så jag rullar.

Halvbra bilder från en helbra dag.

söndag den 4:e apr @ 14:20

På Skärtorsdagen åkte Nicole och jag med Matilda mot Örebro eftersom Matilda hade en tatueringstid inbokad där på eftermiddagen. På vägen plockade vi upp Ellen i Karlstad och hade top notch tjejhäng hela dagen. På kvällen var det Ellen som bjöd på husrum i Karlstad och det blev vin, godis och tjejsnack ända in på morgonen. En grym dag!