Lafayette.

onsdag den 30:e sep @ 23:18

Lafayette i True Blood är sannerligen min nya idol. Jag vet inte var jag ska börja. För det första har jag aldrig sett en man klä så bra i guldögonskugga, läppstift och nagellack samtidigt som han bär militärmönstrat och nätbrynja. Fantastiskt!
Och på det lägger vi den underbara attityden, kroppsspråket och hur han pratar. Sist toppar vi med lite homosexualitet. Ja, I could go on forever. Lafayette är beyond grym.Värt att lägga en tanke på.

onsdag den 30:e sep @ 20:07Vad som gjorts här är att man har lagt kokt ris i två glasburkar som är helt lufttätade, efter detta sätter man på en lapp med en fras med positiv klang på den ena och en med en negativ på den andra. Sedan har de tagit fram burkarna varje dag och sagt "thank you" till burken med den frasen och "You fool" till den andra. Efter trettio dagar fick de här personerna detta resultat...

Väl värt att ägna en tanke åt hur vi talar till varandra och hur det påverkar oss. Observera dock att det inte är själva orden i sig som påverkar riset utan de känslor och energier som ligger bakom dom när vi uttalar dom.

Sen vill jag också tillägga att jag inte tycker det är frågan om man ska "tro" på detta eller inte. Vad förlorar du på att tro på detta?
Det enda det säger oss är att med värme och kärlek mår vi bättre.

Klassfest.

tisdag den 29:e sep @ 18:25
I helgen hade jag och Mattie anordnat klassfest för klassen som vi gick i gymnasiet med. det var grymt, grymt, grymt roligt! det var kul att så många kunde komma och kul att träffa dom som jag inte träffat sen studenten.

mattie & jag
tor & desirée som jag inte träffat sen studenten.
jag 
Katten Gunnarsson

Skogen.

tisdag den 29:e sep @ 17:38
bild tagen utav mig.

kom nyss hem från skogspromenad i mina nya gummistövlar från tretorn. dom äger.
tog ett kort på ett utav mina favoritställen i skogen.

Take a slice, darling.

söndag den 27:e sep @ 18:28
Mår lite svajigt idag. Hyvlade av en slice utav mitt ben när jag rakade benen igår. Apan fick plåstra om, det gjorde han bra. idag är det rätt så ömt... Klarade även av en röjjig klassfest efter det. Så nu är det slut på helgen och det är dags för sööööndaaaagsmyyyyys. Med True Blood. Åh. SÅ bra!

Tur att man har plåt på knäna.

torsdag den 24:e sep @ 19:42
bild ifrån carolines mode

Wow... De här jeansen är verkligen grymmaste grymlingsjeansen jag sett. Tokelitok koola.
Acnes vårkollektion.
Kanske nåt att ha när man tränar sig att gå i hööööögklackat?
Då slipper man iallafall att skrapa upp knäna när man vinglar omkull.

Linus talar ut om manlig sårbarhet.

torsdag den 24:e sep @ 14:55

www.manligsarbarhet.se

Falla, falla. Jag har sett dig falla.

torsdag den 24:e sep @ 12:57
bild:okänd

Jag hisnar lite när jag ser den här bilden.
Den får mig att tänka på känslan jag har preciiiiiis innan jag rycker till sådär när jag halvslumrar och drömmer att jag gör något och ramlar. Precis innan jag ska träffa marken. Då känns det så fantastiskt och det hisnar i magen, microsekunden efter går det som en elstöt genom kroppen och jag är tillbaka i sängen. Brukar ofta bli lite arg då, just för att ena stunden är det så härligt och nästa sekund det där hemska rycket och tillbaka till den här verkligheten.
Arrrgh.

Lång startsträcka.

torsdag den 24:e sep @ 11:27
Idag går det segt. Vissa dagar känns det som att alla de vardagliga sysslorna, typ äta frukost, klä på sig, ta sig ut, är ungefär ett lika stort äventyr som att bestiga Mount Everest. 
Och just nu är jag inte så sugen på äventyr.

Se men inte köpa.

onsdag den 23:e sep @ 13:19
kängor från Pour 2499:-

Hittade ett par riktigt coola kängor ifrån märket Pour på Bubbelroom.se. 2499:- är dock för saftigt för mig, men att titta och önska är gratis!

Twenty8Twelve

tisdag den 22:e sep @ 19:58
Twenty8Twelve f09
"It started off as a grunge collection in one direction, then as a glam collection in the other," said Sienna, "and then it all met somewhere in the middle."

Savannah och Sienna Miller har en stil jag verkligen gillar. Gillar lädret mot det färglada och den vardagsvänliga outfiten med skarpa axlar och så toppar vi med lite genomskinligt. Muchos muchos bra.

Tycker du som jag så tycker vi likadant.

tisdag den 22:e sep @ 17:25
En sak som jag personligen tycker är väldigt lustig med mode, det är det här med att kollektioner ska visas en säsong i förväg.
Här sitter jag mitt i första regn och höstrusket och vänjer mig vid att sommaren nu är slut och hösten gör intåg. Ungefär samtidigt så ploppar kollektionerna för nästkommande vår och sommar upp. Jag kan inte riktigt förstå meningen med detta. Ja, annat än att det handlar om att sälja så mycket som möjligt för ju längre kollektionerna finns och visas upp, desto mer säljer dom.

Jag personligen känner inte att det känns nödvändigt att veta vad som kommer säljas i butiker i april/maj nu i september. Det är som att IKEA kommer att sätta upp julpyntet nu den kommande veckan (om det inte redan är gjort). Varför ska vi hela tiden rusa framåt och jaga framtiden?
Varför nöjer vi oss inte med höstkollektionerna när det är höst och så tar vi vårkollektionerna när löven strax ska slå ut istället för att ramla av?

Det blir som att mode och trender är värsta viktiga grejen som det är viktigt att man har koll och uppsikt över. Men jag tycker att det liksom tar bort allt som är kreativt och impulsivt med mode och hur människor konsumerar det. Det blir en hetsjakt om att vara inne och hipp.

Jag konsumerar mode för att jag det inspirerar mig. Jag kan få såna feel-good känslor när jag ser något som verkligen faller mig i smaken. Jag känner att jag också vill skapa, jag vill också vara kreativ! Och kreativ kan jag vara på väldigt många sätt, jag kan skriva något, jag kan rita något, jag kan tänka ut en outfit som förmedlar känslan, jag kan fota. När jag göra allt detta för att jag känner mig insiprerad, då blir det helt klart bäst för mig. Och jag tycker det är kul med trender för det ger mig nya saker att inspireras utav och jag hittar alltid någon trend som jag faller lite extra för och insipreras utav under en tid, eller kanske lägger till på min gilla-för-alltid-lista.

Trender tycker jag är kul och det känns rätt naturligt att trender kommer och går. Som sagt trender är något att insipreras av och ha kul med, inte lägga ut som riktlinje för hur man SKA se ut eller vad man verkligen bör äga för kläder för att duga. En sådan syn ger bara frustration och känslan utav att aldrig räcka till för när du införskaffat allt hippt som gäller nu är du redan efter.

Detta är iallafall min syn på mode och varför det intresserar mig. Jag vill inte vara en slav, jag söker insipration och tillfällen att vara kreativ. Och ja, jag skulle kunna skriva ganska mycket mer, men jag nöjer mig här med vetskapen om att det finns tusen och åter tusen åsikter där ute. Och alla är dom lika orelevanta (så även min). En viktig sak däremot är att vi är öppna och accepterande mot varandra, modefreaks eller inte. När vi dött och gått över till andra sidan kommer vi alla vara lika ändå. Våra läderbralls och högklackade skor kommer faktiskt att stanna på jorden :) Ciao ciao.


Det börjar visst bli höst.

tisdag den 22:e sep @ 12:08
Hej hej hallå.
Det blev ingen god-sömn-topping för mig. Hade jättesvårt och somna och nu känner jag mig allmänt sliten istället. Men vad gör väl det? Vädret är höstruskigt och jättegrått, jag är ledig och alla kanaler har nu för tiden webb-tv så det är bara att välja och vraka vad man vill se. Det blir en dag i myskläderna, under täcket, framför diverse tv-serier. Mmmm!

Min helg.

måndag den 21:a sep @ 22:26

Min helg inleddes med fest och utgång med arbetskamraterna, fortsatte med träningsvärk efter tokdans, jobb och fika med mina BFF's Mattie och Nicole och avslutades med ytterliggare lite jobb. En kul helg!

Idag har min vecka börjat med återhämtning, WOW, införskaffning av läderbralls, brakmiddag på Max (älskar!) och avslutats med dubbelavsnitt utav True Blood. Mycket, mycket bra. Ska toppa det hela med en god natts sömn.

(drömde för övrigt i natt att jag åkte bil med min mamma och det var lite jobbigt för hon var fruktansvärt okoncentrerad och höll på att köra av vägen hela tiden. Jag fick liksom sitta och rycka i ratten stup ikvarten så vi inte körde i diket. Efter en hel del svett lyckades jag iallafall vakna oskadd. Pust! Kanske hade det att göra med bilden ovan som jag tog under tiden jag körde bil. Visserligen bara i 30 km i timmen på avskild grusväg men visst korsade tanken om hur komiskt det skulle varit om jag kört i diket. Den fåfängan, den fåfängan.)

Sug på den du.

fredag den 18:e sep @ 14:10

Anna Paquin i Nylon Magazine.
Klänningen på översta bilden är från Topshop. 
Ett riktigt snyggo!

Karl est là!

fredag den 18:e sep @ 10:50
Just nu: 
Frukost och serien Modehuset Chanel på Svt Play.
Mysmorgon som start på fredagsmyset.

Serien som för övrigt gjort mig makalöst sugen på att ta upp franskan igen.
Det hade indeed varit något det.

Weekday Lookbook.

torsdag den 17:e sep @ 19:18

Surfade in och kollade på Weekdays lookbook. Där fanns det lite gottigt att hitta. De tredje skorna till höger är grymma. Jag har liknande fast i skinnimitation, tyvärr har det blivit en reva i dom under kräftskivan förra helgen. Hur gick det till? Men jag tror de går att limma ihop igen. Jag har också funderat på att modifiera dom själv. En läderbit och lite nitar på den, sen fästa över tån. Mmmm, mmmm. Låter bra, så kanske det blir.

Imorgon ska jag på fest igen. Då är det vi vikarier från Ryttaren som ska sammanstråla. För mig är det ju rutin med party. Jag gillar party jättemycket och roligaste är ju att välja vad man ska ha på sig. Imorgon blir det antagligen svart, många halsband och döskalleringen från Glitter, den är bah grym.

Lisa & Linnea på nya upptåg.

torsdag den 17:e sep @ 15:44
Kom för en stund sen hem från en utav de där skogspromenaderna med Lisa som jag pratade om innan. Jag passade på att ta lite kort med min nya mobil (som jag hitills är väääldigt nöjd med). Inte så illa pinkat för en mobilkamera med enbart 2 megapixel. Det tycker jag iaf.

lisa, min hundkompis.
jag i grå mysoutfit. givin you that innocence.
mitt i skogen ligger resterna utav ett gammalt hus. här bodde det en hel syskonskara tillsammans om jag minns rätt. jag brukar smyga runt här bara för att jag gillar den känslan man får utav gamla övergivna hus mitt i tysta skogen.

Skogsmulle vs. Stadspingla.

torsdag den 17:e sep @ 10:42
En kul och bra sak med att bo i skogen, men ändå nära en stad är hur ombytliga ens dagar kan vara. Det är inte ovanligt att jag drar på mig myskläder, slänger upp håret i en slarvig tofs och tar med Lisa (hund) på en skogspromenad. Lika vanligt är det att jag tar en dusch och svidar om till något snajsigt när jag kommer hem för att sedan ta bilen ner till stan för att träffa vänner och fika.
Jag gillar verkligen den här ombytligheten! 
Skogsmulle vs. Stadspingla.

Just nu känns det himla perfekt att bo här, speciellt eftersom Mattie snart kommer att flytta hem ifrån Oslo. Då kan vi umgås mer än på bara helgerna och det ska ju bli toppentoppen.
Så big ups till min boendesituation för tillfället, är glad att det blev stuga i skogen och inte lägenhet i storstad faktiskt. Det är gott att ha det som jag har det!

Mina vänner klär sig helst i svart.

onsdag den 16:e sep @ 19:57
Balmain fall09.

"mina vänner klär sig helst i svart, de vill inte göra mig besviken igen.
de tror jag älskar färgen svart, jag vill inte göra dem besvikna igen.
det är svart, det är svart, de är svart, de är svart, de är svart som gäller."
andreas tilliander ft. jocke berg - arlanda

Saker jag ser II.

onsdag den 16:e sep @ 11:07
jag gick loss med kameran i trädgården.

Skogstokar.

tisdag den 15:e sep @ 12:51
Hejsan.
Idag är det perfekt höst/sensommar väder. Jag och Apan har precis kommit hem från en skön skogspromenad. Under promenaden stötte vi på två älgar, det var grymt spännande! Jag är inte lika rädd för älgar som när jag var liten, nu är det mer att jag hyser stor respekt för dessa skogens konungar :)

Jag ska jobba kvällen idag, precis som igår. Så innan dess ska jag lägga mig ute på altanen och sola en stund, sen innan jobbet ska jag hämta min nya mobil också! Tjohoo! Jag har väntat i över en vecka, men idag har den kommit fram! En Nokia 5310 Xpress Music. Längtar!

Så iallafall, inget dataväder idag inte, dags att kila. Ciao!

Saker jag ser.

måndag den 14:e sep @ 22:51
foto:jag
Vi har en mysig trädgård här i skogen och igår fick jag ett infall och tog lite kort på den. 
Den här busken är en favorit, dessutom gör den sig väldigt bra i sepia :)

När saker kommer ikapp.

måndag den 14:e sep @ 10:52
Inatt har jag drömt. Jag har drömt om folk från förr och jag har vaknat upp med en liten, liten men dock kännbar klump i magen.

När jag gick på Todderöds Skola 1-6:an gick jag i samma klass med en tjej som jag inte tålde. Och hon tålde inte mig heller. Andledningen till att hon inte tålde mig var antagligen för att jag var mycket tydlig med att jag inte tålde henne. 
 Som barn kunde jag vara rätt elak även om jag verkade himla rar, söt och blyg. Men om någon som jag inte gillade, i det här fallet den här tjejen, korsade min väg var jag inte blyg med att säga ifrån. Jag kan inte alls prata för hur hon upplevde det och kände det, men det är klart att det inte kan ha varit kul! Och det tyckte inte jag heller, jag fick alltid dåligt samvete efter att vi hade tjafsat och bråkat eller haft någon dispyt.
Jag kommer fortfarande ihåg alla känslorna, hur dom kändes. Hur det kändes när vi bråkade, hur det kändes efter att vi bråkat och hur jag önskade att hon bara skulle försvinna från skolan och börja på en annan skola.
Den här tjejen träffade jag i drömmen inatt. När jag såg henne komma gående sköljde en stor våg utav dåligt samvete över mig. Trots att det är över tio år sen och jag har förändrats så otroligt mycket efter det så känns det skit och piss. Det känns skittrist att ha varit den där lilla tykna ungen som gick in för att göra någons liv surt. Idag skulle det aldrig ske och just därför känns det nästan ännu mer. Så när jag mötte henne i drömmen ville jag passa på att be om ursäkt. Men hon ville inte godta min ursäkt, hon tittade rakt på mig och skakade på huvudet när jag försökte förklara mig. Sen gick hon och sa att om vi sågs någon mer gång, då kanske.

Så när jag vaknade kände jag mig liksom lite tom, men ändå full utav känslor. Jag letade upp tjejen på facebook och satt länge och funderade över att skicka iväg ett litet meddelande till henne. Men nej, det känns så tomt och opersonligt. Jag vill träffa henne på riktigt, ge henne kramen jag inte fick ge henne i drömmen och be om ursäkt, visa henne att den där lilla skitungen jag var bara var maktlysten och att det inte alls var hennes fel det som hände. 

Just nu är jag så full av känslor, men om jag verkligen skulle möta henne igen snart, vilket det finns rätt stora möjligheter till, så skulle jag antagligen inte våga mig på att slänga mig om hennes hals och be om ursäkt. Men kanske om jag träffar henne och pratar lite några gånger, att jag vågar göra det tillslut! Och kanske, om hon kan ändra sin uppfattning om mig att hon även kan ändra uppfattningen om sig själv och med det må bättre, det skulle vara kanon.

När saker som dessa kommer ikapp är det bara att låta det skölja igenom en och omfamna det, gott som ont, acceptera att det har hänt, och gå vidare.
Och inte göra om det.
Kärlek.

Kräftskiva.

söndag den 13:e sep @ 18:30

Igår var det kräftskiva för hela slanten! Mattie, Nicole och jag satte oss i bilen och åkte till värdparet Marika och Kim. MYCKET rolig afton och idag mår jag inte alls som jag förtjänar. Efter att ha haft det sådär kul borde jag må KANON.. Men sanningen är att jag är lite sliten.

Iallafall, så här såg jag ut i bilen på väg dit. Mattie är mästarfotografen.

Nighty night.

torsdag den 10:e sep @ 21:57
icanteachyouhowtodoit.com

Rise & Shine

torsdag den 10:e sep @ 19:34


The Cardigans - Rise & Shine

rise and shine, rise and shine my sister

MMM

torsdag den 10:e sep @ 19:01
MMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!! Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!! MMMMMMM!
Jag har det så bra! Jag har det så grymt jäkla bra!
Jag sitter här med två stora feta hembakta (utav svärmor) brödbitar med smör och massa... smörstekta kantareller!! Ja!
Två timmars ljuvlig promenad i den ljuvliga skogen gav mig två ljuvligt goda mackor. Känns skitkul att ha plockat och rensat kantarellerna själv också, första gången jag gjort allt detta helt själv. And I'm feeling good.
Ja, jag mår så bra så jag kan inte hejda mig! Jag känner mig berusad, fast utan den där naiviteten som brukar smyga sig på. Bara det göttigaste ur en fylla liksom.
Ska fortsätta med bara mys, mys, mys hela kvällen. Mmmmm.

And I'm feeling good.

torsdag den 10:e sep @ 15:35
Tjaaa.
Har precis kommit hem från jobbet och en sväng på stan. 
Är på skitbra humör idag, känner mig harmonisk, glad och som att jag befinner mig på rätt plats vid rätt tid. Det bästa med att känna såhär är att det smittar. Det var längesen jag kände att jag spred leenden på det vis jag har gjort idag, speciellt härligt är det när vanligtvis dystra personer lyser upp. För det är inte bara fint med leenden, dom känns skönt också.

Jag tänkte surfa vidare på den här feel good känslan och tvätta av mig ansiktet, slänga upp håret i en bulle på huvudet, hoppa i stövlarna och gå en skogspromenad.
 Idag utan hundar, bara jag och en påse och förhoppningsvis några kantareller.

LYKKE

onsdag den 9:e sep @ 17:07
bild:fashionsquad
En utav de snyggast stylade intervjubilderna jag lagt ögonen på.
Det lyser om Lykke, eller kanske mer glöder.
Fierce, hon ger lust och inspiration.

Those familiar places.

onsdag den 9:e sep @ 08:42
Fi fan. Vilket väder.
Jag slog upp dom blå runt åtta och låg och lyssnade efter det där tillhörande fågelkvittret som ska höras när man vaknar utvilad med ett leende på läpparna. Men det fanns inget fågelkvitter, det som fanns var regn, rusk och blåst. Utanför är det nämligen lika grått som valfri dag i november.

 Jag har som vanligt surfat in på tv4's väder nu på morgonkvisten (känns alltid lite lustigt att sitta här, 5 meter från dörren, och klicka in på en hemsida för att kolla vädret när jag kan ta fem steg och vara ute, i vädret). Där står det att klockan elva, då ska det vara sol, inte moln på himlen ska det vara. Och imorgon! Imorgon ska det vara 20 grader och sol! 
Ja hujeda mig, det är en spännande tid vi lever i.

Nu ska jag fortsätta min morgonsurfning en stund till. Senare idag ska jag träffa Nicole och ta en fika på Rådhuset. Aaah, those familiar places. Me like.

Lovefool.

tisdag den 8:e sep @ 16:38
Jag sitter här totalt nerkärad i skivan Best of The Cardigans. Löve. Poppigt. Och löve.

Runt om mig ryker det isoleringsdamm. Vi ska nämligen få nya fönster här i salongen (en tjusigare version av vardagsrum) som är stoooora.  Från golv till tak. Sen ska vi njuta utav vår panoramautsikt över skog och äng. 
Jag försöker iallafall göra mig liten här framför datorn, vill inte se allt för stark och kry ut. Då kanske Apan får för sig att jag är stark och orkar bära tunga fönster. Hua.
Bäst jag hukar mig lite.

Shot.

måndag den 7:e sep @ 18:34
Skulle åka och träna. Somnade. 
Ibland är jag bara för härlig.

SMOOTh.

måndag den 7:e sep @ 13:24
Liselott Watkins.
Brevet är skrivet. Klappat och klart.
Ibland går det allt bra smoooth. 
Nu äre bara att hoppas att de faller för mitt ordsmekeri.

Några grejer.

måndag den 7:e sep @ 10:29
God morgon.
Tröttis idag. Känner mig inget utvilad alls.

Idag ska jag skriva ett nytt personligt brev. Börjar bli riktigt bra på det. Den senaste månaden har jag skrivit tre stycken. Det här brevet är till hemtjänsten i Uddevalla. Ett vikariat till april. Det skulle sitta fint.

En annan grej idag är den grejen att jag ska till Friskis & Svettis. Förra gången körde jag på riktigt bra i en månad, sen gick kortet ut och jag fyllde inte på det. Nu ska jag fylla på för tre månader med en gång och vara på mig själv som tusan. Börjar med två gånger i veckan och tänker öka till tre när jag inte får sån obarmhärtlig träningsvärk längre.

Allra först blir det häng vid datorn, det bästa på lediga förmiddagar.

Partyfredag.

söndag den 6:e sep @ 11:35
God morgon. 
Idag har jag sovit läääänge. Igår var jag helt mör i kroppen, värre än efter friskis & svettis. Andledningen var ett träningspass på dansgolvet på Mortens i fredags. Matilda, Nicole och jag bestämde oss för att inta stället och jag hade riktigt roligt. Sprang på gamla klasskamrater och som sagt, röjde loss på dansgolvet.

jag & nicole på dansgolvet.

Jag är precis så svettig som det ser ut! Och blek. Nicole har ju en schysst gyllene färg mest hela året. Själv får jag ju kalla mig för blekansikte.
I vilket fall som helst, röjde gjorde vi, kul var det och trött som bara den blev jag.
Men idag är jag igång igen, så då blir det fika och häng med Mattie.

Idag.

torsdag den 3:e sep @ 18:53
Foto LinaS.
Idag är det grått och regn och det mesta ropar höst, förutom de gröna löven.
Jag är rätt trössig såhär på kvällskvisten eller vad det nu kan tänkas vara.
Jag tänker sitta här och nojsa en stund, sen blir det nog en ganska tidig ockupation utav sängen. Då blir mobilen avstängd och sen zoomar jag ut. Mmmm.
För det är jag värd.

icanteachyouhowtodoit.

onsdag den 2:e sep @ 10:49
icanteachyouhowtodoit.com

Det är när jag ser såna här bilder som jag vill tauera mig. NU.
Jag är helt insnöad på fåglar och det står mellan påfågel, flamingo och kolibri.
En påfågel på armen vill jag väldigt, väldigt gärna ha och för en gångs skull så har jag inte ändrat mig efter två veckor utan har känt mig säker på detta i snart ett år!
Men jag känner mig själv och jag kommer avvakta ett tag till tills jag... ja, tills jag har pengar först och främst. :)

Morning.

onsdag den 2:e sep @ 10:33
God Morgon!
Har sovit så otroligt skönt inatt! Känner mig 100% utvilad och det var faktiskt ganska längesen jag kände så. 
Idag ska jag jobba sista kvällen på mitt vikariat. Imorgon jobbar jag sista dagen och sen får vi hoppas att de har mycket tider och fortsätter att ringa mig ofta.
 Annars blir det kortkort lackkjol i ett hörn på torget i Uddevalla.

Jag håller på att äta frukost här framför datorn medans Apan är ute och hjälper sin morbror med något. När han kommer tillbaka ska vi gå ut med tokhundarna en sväng.
Ciao!

Säkert!

tisdag den 1:a sep @ 21:18
"de säger att det är kul att vara ung och fri
fri från vadå, från förpliktelser, tjenare
man skulle va' horan, madonnan
smart och korkad på samma gång
och ha en kille med bil
man skulle ha en silverring
jag var inte ens kysst
men jag visste vem jag var
vilken jävla lögn att det ska va' ens bästa tid"

och jag grät mig till söms efter alla dar - säkert!

Hejdå jeansshorts, hej halsduk.

tisdag den 1:a sep @ 21:03

Just nu sitter jag med tröjan över knäna gungar i takt till musiken, kollar bloggar och spelar dataspel. Det är perfa alltså.
Har varit en toppendag med fika och häng med Mattie. Och sol!
Antar att detta var den sista sommardagen för iår och det känns ju lite tråkigt men hösten är fin och att burra in sig i en gosig halsduk och dra ner mössan över öronen har sin charm det med.
Nu ska jag ha det bra en stund till och sen blir det sängen och nåt godnattprogram.

Frukostfika.

tisdag den 1:a sep @ 11:24
NU:
Frukostfika med Mattie på Rådhuscafeét. Mmmmm.
Jag gillar't.

Livet i skogen.

tisdag den 1:a sep @ 09:33
Lina Scheynius
Något att göra på dagarna.
Klä på sig vackra kläder och känna på naturen.