Rubrik icke nödvändig.

tisdag den 13:e okt @ 14:55
Sååååå tröööööött. Sååå tröööööööööött. Jag beundrar verkligen dom som jobbar 100% plus att de har en familj hemma som förväntar sig att de ska laga mat när de kommer hem. Det är strongt. Själv hade jag aldrig satt mig själv i den sitsen då jag inte tycker att ett hushåll med alla dess sysslor ska ligga på en familjemedlems axlar, men för vissa är det självklart och jag beundrar verkligen att de överhuvudtaget orkar. Men det kanske de inte gör heller, det vet jag ju faktiskt inte så himla mycket om. Och nu när jag tänker på de så är en del utav de där personerna väldigt bittra många gånger, just över hur mycket de har att göra.

Jaja, det var inte alls vad jag tänkte mala på om. Jag tänkte bara konstatera att det är gött att ha slutat jobbet för dagen. Nu ska jag ladda om i horisontalläge för att sedan åka till Torp och uträtta det där skoärendet och sedan blir det ett jympapass på Friskis klockan 19.00. 

Apan släpar runt på en spade utanför fönstret. Kanske ska gå ut och se efter så att allt står rätt till allra först?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: