Insikt.

måndag den 23:e nov @ 21:49
Jag måste sluta lukta på mina strumpor direkt efter att jag tagit av mig dem när jag byter skor efter Friskis & Svettis. Jag har fått en fix idé om att mina skor och strumpor inte får lukta det minsta svett, ever. Därför är jag sjukt noga med att tvätta mina träningssockar väldigt ofta och spraya mina gympaskor med skodeo.  Har blivit helt skadad p.g.a. mina förra gympaskor som luktade f ö r f ä r l i g t och det får inte hända igen, någon kommer tro att det liker ett lik gömt i vår hall. Men iallafall, jag måste sluta lukta på sockarna det första jag gör för det är ju alltid någon som ser. Man kan ju undra vad de tänker när de ser mig slänga mig ner för att slita av mig skorna och lukta på sockarna så fort passet är slut.

När det kommer till vissa saker behöver jag faktiskt bli snäppet mer självmedveten.Kommentarer
Postat av: storasyster

Om Insikt.

Tänk att när jag öppnade vår frysbox för ett tag sedan så låg det ett par springskor storlek större där....det är inget vi pratat om här hemma, men känns som att det finns ett sammanhang här.... Kram

10:05 tisdag den 24:e nov 2009
Postat av: Linnea

Om Insikt.

Oj, undrar om jag precis kom på vad jag kan köpa till en viss person, storlek större, i julklapp.. Lite sko och fotdeo.. Hmmm :)

10:28 tisdag den 24:e nov 2009
Postat av: alice

Om Insikt.

GUD VILKEN FIN BLOGG!!! jag ser upp till dig! du är min förebild! min idol, min stjärna älskar dig!

16:20 tisdag den 24:e nov 2009
http://mybrightdays.blogg.se
Postat av: storasyster

Om Insikt.

Låter som en strålande ide`!

16:49 tisdag den 24:e nov 2009

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: