Påfågelmannen.

fredag den 12:e jun @ 11:24

Det var den här illustrationen av Charlotte Watkins som fick mig att komma på vad jag vill tatuera, en påfågel! Jag skulle vilja ha den på armen på nåt vis, sittandes med fjädrarna nere. 
När den blir verklighet vet jag inte riktigt, har ingen aning om vad det kan tänkas kosta.
Det blir research när jag väl kommer till Göteborg iaf.

Den här bilden fick mig också att tänka på en man som jag och min barndomsvän Rebecca brukade gå till när vi var små. Jag minns att det var så himla spännande när vi var där första gången. Vi var som vanligt ute på upptäcksfärd längst med grusvägen som vi gått på hundra ggr, men den här gången gick vi lite längre om jag inte minns fel. Vi hörde något från en trädgård och gick dit för att tjuvkika lite. När vi kom närmare såg vi en massa kaninburar så då kunde vi inte hålla oss. Vi gick in i trädgården helt paralyserade utav alla söta kaniner, säkert tio stycken! Sen upptäckte vi också det lilla gula huset med med hönsgård runt och alla fjädrarna! Där bodde påfåglarna och jag minns det som att det kändes som en dröm, det var så overkligt. Ett litet hus mitt i skogen med massa kaniner och påfåglar i trädgården! Nu i efterhand kan jag ju undra lite vad den där mannen hade för affärer där, för han flyttade ganska snart igen, men han var iaf jättesnäll mot oss och vi fick klappa kaninerna och ta med oss hur många påfågelfjädrar vi ville! Vi kallade honom Påfågelmannen.
En dag ett tag senare skulle vi tillbaka, men då hade han som sagt flyttat. Vi kikade in i fönstren men det var helt tomt, burarna var tomma och det enda som fanns kvar var några påfågelfjädrar...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: