Planer inför framtiden.

torsdag den 11:a jun @ 11:08
Det var ett tag sen. Men nu har jag faktiskt lite planer inför framtiden igen. Jag har inte kunnat känna vad det är jag har velat göra av mig innan och har därför inte gjort upp några planer. Jag har vetat att det skulle komma till mig när tiden var inne och har därför bara legat lågt. Och det har varit jätteskönt. Det känns skönt att jag inte stressar upp mig för något. Hitills i mitt liv har det aldrig varit nödvändigt, saker har löst sig på bästa möjliga sätt ändå.

Men, nu har jag kommit dit där jag känner att nu, nu vill jag! Nu vill jag vidga mina vyer och pröva något nytt. Min högsta dröm var att bo i Göteborg när jag var typ 15-18 år, medans jag inte alls känt för det de senaste åren. Tills nu! Nu är jag så himla sugen igen så nu har jag bestämt mig för att förverkliga den där önskan. 

Det gått väldigt smidigt hitills. Min syster har hjälpt mig att få tag i en lägenhet, vilket jag är SÅ tacksam för. Jag har inte tittat på den än och det är ju inte hundra förrän jag har nyckeln i handen, men som det ser ut nu så är det fixat. Lägenheten ligger vid Eketrägatan på Hisingen och det känns som ett toppenbra läge. Det ska bli superkul!

Ett jobb hade jag ju tänkt mig också. Jag kan absolut tänka mig att fortsätta som vikare på nåt äldreboende eller i hemtjänsten, det vet jag ju att jag trivs med. Sen har jag även tänkt att läsa några kurser, t.ex. eget företagande och ta det lägsta bidraget så jag slipper lån. 

Så ser det ut just nu. Fram tills flytten, som blir till hösten i september/oktober, så har jag mitt sommarvikariat på Ryttaren som börjar på måndag och sträcker sig ända till första veckan i september. Sen blir det ett rätt naturligt avslut där. Beskärningar och en ny vikariepool har ju betytt att jag inte har fått några tider på en månad.. Så det är helt enkelt tid för nästa steg..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: