Sunnyvale, California.

lördag den 14:e feb @ 05:45
Hejsan!
Tankte beratta att jag lever och har det bra. Det ar tyvarr regnigt har men annars bara bra, solen kommer forhoppningsvis tillbaka snart.
Jag frossar i amerikanskt snacks och satsar pa att ha arbetat mig igenom hojdpunkterna pa snackshyllan pa Safeway innan det ar dags att aka hem.

Idag har jag och Apan varit och shoppat i en shopping mall och pa Urban Outfitters (yeahfinnsinteisverigeyeah) och fyndat! Snart ska vi ivag pa nagot som jag tror hette Korean Karaoke som funkar som sa att varje sallskap far ett eget rum och sa sjunger man for glatta livet. Later det dodskasst sa spelar de upp sangen i ovriga rum och sa far man en skiva med sangen med sig hem. Typ. Nagot sadant var det iaf :)

For ovrigt sa far vi dagarna att ga genom att ga pa langpromenader runt har i Sunnyvale som det heter dar vi bor och Mountain View som ar grannstaden. Kandes overkligt de forsta dagarna jag var har men nu har jag landat och forsoker kanna sa mycket som mojligt pa usa-kanslan. Det ar en ratt speciell kansla, det ar ju faktiskt ratt speciellt det har landet. Och har finns palmer, och citrustrad! I tradgardarna! Det ger en skon exotisk kansla kan jag saga.
Och sa har vi bestamt oss for att hyra en bil i nasta vecka och aka ner till LA, detta ser jag fram emot!!

Ska tillagga att min mobilladdare protesterar sa jag har ingen mobil. 
Apans mobil funkar sa hor av er pa den och har ni inte numret sa sag till sa mailar jag det. Om ni vill prata med mig alltsa. Annars ar jag ju snart hemma igen sa vi kan prata da :) 

Nu ska jag piffa! 
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Din mor och far.

Om Sunnyvale, California.

Va skönt att höra från dig igen och även beskedet att din mobil inte fungerar!! Så maila gärna Apans mobilnr så vi har det istället! Låter som om ni har det bra och det skall ni förstås ha också. Här hemma är det riktigt fin vinter med snö, kallgrader och ett mycket soligt och fint väder!!! Kanon mao. När jag hör om palmer och citrusträd blir längtan efter vår ännu starkare - låter fantastiskt skönt! Inez och Ebba har det bra och blandar sin kost med lite torrt kattfoder emellanåt - speciellt Inez gillar detta! Just nu är det mycket TV-tittande med Alpina VM i Val d´sere, skidskytte från Korea och längdskidåkning från Italien - allt i en enda lång rad. Nästan så att man får gå och duscha efter dagens alla tävlingar!!?? Annars lunkar det på som vanligt härhemma. Njut nu av din USA-vistelse så mycket du kan!!!! Hälsa LA och Apan! Kramar i massor från Mor och Far!

10:53 lördag den 14:e feb 2009

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: