Ge mig nåt som tar mig någonstans.

fredag den 28:e nov @ 16:08
Känner mig väldigt rastlös inombords..
Har försökt formulera några meningar här ungefär fem gånger om men jag vet inte riktigt vad det är jag vill ha sagt. Jag vill bara ordbajsa lite. Blir så trött på mig själv när jag tänker för mycket. Kommer på mig själv med ha många långa utläggningar och samtal med mig själv som är totalt meningslösa. Jag blir bara trött på mig själv.
Samtidigt som hjärnan är går på högvarv är kroppen bara motsträvig.

Jag vill egentligen fixa med den där jäkla stassen jag ska ha på mig på söndag. Men har ju ingen bil så det får vänta tills imorgon, Apan jobbar sent. Jag vet ju som sagt inte var det är vi ska på söndag. Apan har bara sagt att det är "ett uppklätt nöje". Det är hans födelsedagspresent till hans mamma, men jag är också bjuden. Så, kanske det är middag, kanske det är någon opera? Jag vet inte.
Sen vill jag ju vara lite extra fin imorgon när vi ska till Maria och Björn och fira födelsedag.
MEN, det får vänta tills imorgon.

Så vad ska jag göra, det är ju ändå fredag.
Tyvärr är alla out of town nu för tiden så det blir väl godis och en film.
Jag är sugen på äventyr.Kommentarer
Postat av: Din far.

Om Ge mig nåt som tar mig någonstans.

Jobbigt värre förstår jag , men ta det inte så allvarligt. Gör dig precis så fin så att du själv tycker att du är det. Det gör du dessutom i de flesta sammanhang precis så som du är! Tycker du bara om dig själv och hur du ser ut så gör de flesta andra det oxå! Ta bort jeans och sliten T-shirt så passar du i de flesta sammanhang. Din skönhet kommer inifrån! (och utifrån!!) Puss! Pappa.

19:20 fredag den 28:e nov 2008

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: