Jesus och julost.

onsdag den 19:e nov @ 08:31
Jesus. Han var nog den enda jag inte drömde om inatt. Ett tag funderade på om jag skulle namedroppa alla som var med i min dröm inatt. Men jag kom fram till att det är lättare att göra tvärtom. Så svaret det blir alltså Jesus, han var INTE med i drömmen. Men alla andra var det. T.o.m. bambatanterna på Ryttaren var med och gästspelade. Vi var på en båt. Damn, nu har jag kollat för mycket på Färjan. Igen.
Men jag sov gott, det var en bra dröm med högt underhållningsvärde. Var dock tvungen att (i drömmen) ringa och polisanmäla tre killar som kastade knivar och ost på oss. Såndär rund julost och en stor trekantig goudaost.
Tyvärr ville inte polisen hjälpa oss.

Mmmm. Julost. Idag är det såndär julkänsla igen. Frost och en klar himmel. Blir på väldigt bra humör. Som att jag piggnar till lite när det är sådär kallt och det nyper i kinderna. Så är jag glad för att jag ska hälsa på mamma också. Det verkar som att allt gick bra. Jag ska ner på stan innan och köpa något som muntrar upp henne. T.ex. choklad och en tidning. Det blir iallafall jag glad av utav någon underlig anledning.

Nu är det promenixing tajm.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: